torsdag 23 maj, 2024

Mein Schiff ® TUI Cruises utnämner Aviareps som sin representant i Norden

Dela

Foto:Mein Schiff® TUI Cruises

Aviareps Nordic som är det ledande representationsföretaget inom resebranschen i Norden, representerar nu Mein Schiff® TUI Cruises i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Aviareps kommer att ta hand om Mein Schiffs försäljning, marknadsföring och public relations.

Mein Schiff® är ett ledande tyskt kryssningsrederi som säljer kryssningar på sju fartyg under namnen Mein Schiff 1-7. Dessutom är lanseringen av två nya fartyg planerad till 2024 och 2026. Flera av fartygen är byggda i Norden, nämligen vid Meyer Turku-varvet i Åbo, Finland. Mein Schiff®-flottan erbjuder olika resrutter runt om i världen: Från Medelhavet, Karibien, Asien, Persiska viken, Östersjön till Kanarieöarna vilket ger passagerarna möjlighet att utforska flera spännande destinationer. Kryssningarnas längd varierar från korttidskryssningar på 4 nätter, bekväma 7 nätter upp till äventyrliga kryssningar på 35 nätter. Med sitt feel-good-koncept riktar sig Mein Schiff®-flottan i första hand till gäster för vilka utrymme, kvalitet och individuell service står i fokus. Med de olika Mein Schiff® premium inclusive-tjänsterna blir semestern en avslappnad resa. Ombord behöver gästerna inte oroa sig för någonting – allra minst för sin plånbok.

”Vi har under många år kryssat med våra fartyg till de imponerande nordiska länderna och kan redan nu välkomna enskilda gäster från regionen ombord på våra fartyg runt om i världen. Vi är glada att vi genom samarbetet med Aviareps kommer att kunna inspirera ännu fler ”cruise fans” i Danmark, Sverige, Norge och Finland att resa med Mein Schiff® i framtiden.” säger Clas Eckholt, Vice President Commercial för TUI Cruises.

Genom samarbetet med Aviareps Nordic kan Mein Schiff® TUI Cruises nu dra nytta av det erfarna teamets lokala kunskap och omfattande nätverk i de nordiska länderna. Aviareps kommer att arbeta aktivt med att främja och sälja Mein Schiffs kryssningar till kryssningsintresserade i Norden, samtidigt som de stärker företagets varumärke och relationer inom regionen.

”Vi är glada och stolta över att Aviareps lyckats inleda samarbetet med Mein Schiff® för att locka nordiska resenärer ombord på deras fantastiska fartyg, som besöker flera olika destinationer runt om i världen. Vi ser verkligen fram emot att tillsammans utveckla de nordiska marknaderna för denna förstklassiga kryssningsprodukt, säger Tapani Kauhanen, General Manager Aviareps Nordic.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Intresset för att åka på sin första kryssning är större än någonsin. Det visar statistik...
Levererades av Tallink Grupps fartyg Superfast IX, som för närvarande heter Atlantic Vision, åter till...
Torghatten har vunnit sitt första färjekontakt i Sverige. Torghatten ska köra linjen Koster-Strömstad, från december...
Finnlines VD Tom Pippingsköld kommenterar delårsrapporten: "Årets första kvartal var utmanande men Finnlines lyckades navigera sig...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy