onsdag 24 apr, 2024

MTRX lanserar ny biljett

Dela

MTRX lanserar en ny biljett - PLUS. Foto: Johan Dirfors
Foto: Johan Dirfors

Tågbolaget MTRX introducerar en ny biljett som ger resenärer större möjlighet att optimera sin reseupplevelse. Med bland annat matservering vid sittplatsen och kostnadsfri av- och ombokning ger PLUS fler chansen att koppla av och ta del av den goda servicen ombord. Den nya biljettklassen är tillgänglig för bokning från och med idag.

Med ökat resande och fler avgångar har MTRX vind i ryggen. Hållbara resor blir allt viktigare både för fritids- och affärsresenärer. Nu lanseras en nyhet för de som vill ha sin resa med plus i kanten. Den nya biljetten PLUS möter resenärernas behov och erbjuder samma höga servicenivå som för 1 KLASS PLUS. Tillsammans utgör de nu två konkurrenskraftiga alternativ för medvetna resenärer. 

Tidigare har bolaget erbjudit tre biljetter – FIX, FLEX och 1 KLASS PLUS. Den nya PLUS placerar sig mellan FLEX och 1 KLASS PLUS i fråga om pris och förmåner. 

– Kundupplevelsen står som alltid i fokus. Med PLUS erbjuder vi mer flexibilitet och större valfrihet. Vi är övertygade om att den som reser med oss kommer att uppskatta nyheten, säger Maria Hofberg, CCO på MTRX.

Med den nya biljetten PLUS är fördelarna flera. Resenären placeras företrädesvis i vagn A och får en PLUS-måltid samt kaffe eller te serverad vid sin plats. Vid av- eller ombokning får den som bokat tillbaka pengarna eller kan boka om till annan avgång utan extra kostnad. För resenärer som bokar PLUS ingår allt detta och en hel del mer, för den som dessutom önskar ett extra säte bredvid finns det fortsatt att boka i 1 KLASS PLUS.

Idén om en extra biljettklassen har funnits under en tid hos bolaget men aktualiserades efter att resandet återigen ökat till följd av att Corona-pandemins effekter på samhället mildrats. Ökat resande ställer nya krav på flexibilitet, menar Maria Hofberg.

– För oss är det ett sätt att tillgodose den stora efterfrågan vi har sett under året efter att restriktionerna släpptes. Många uppskattar den personliga servicen och flexibiliteten men har inte samma behov av ett ledigt säte bredvid sig. De som vill behålla det extra sätet bredvid sig kan fortfarande göra det och fortsätta boka 1 KLASS PLUS-biljetten. Vi ser det som ytterligare ett steg i vår ambition att ständigt utvecklas och erbjuda något som passar för alla, säger Maria Hofberg.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...
Ny statistik från SCB / Tillväxtverket visar att antalet gästnätter på Sveriges campingplatser uppgick till...
Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy