torsdag 23 maj, 2024

Nationalarenan i Solna byter namn till Strawberry Arena

Foto baraBild

Dela

Foto baraBild

Från och med den 12 juli kommer Friends Arena, Sveriges nationalarena för fotboll och hela Sveriges arena byta namn till Strawberry Arena. Det nya avtalet mellan Strawberry och Stockholm Live innebär att Strawberry blir ny namnpartner till arenan. 

Arenan är platsen för de största mötena, upplevelserna och ögonblicken i Sverige och Norden. Samarbetet går väl i linje med Strawberrys ambition att erbjuda ett brett utbud av upplevelser till gäster, medlemmar och kunder tillsammans med Stockholm Live som driftar arenan. Det är också en möjlighet för Strawberry att ta nästa steg mot sin vision, samt att bidra till en fortsatt framgång för Sveriges största arena.

– Det nya namnet, Strawberry Arena, symboliserar upplevelser och mångfald. Detta blir en arena med plats för energi, mod och begeistring. Här ska de bästa konserterna vara, här ska fotbollsfans jubla och gråta och här ska det finnas plats för alla. Strawberry vill fortsätta skapa en plats för de största mötena, upplevelserna och ögonblicken i Sverige och Norden tillsammans med Stockholm Live. Vi är otroligt stolta över att arenan får namnet Strawberry Arena, säger Petter Stordalen, ägare och grundare av Strawberry.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Reslusten är hög bland svenskarna och 55 procent uppger att de kommer resa utomlands på...
Denna rapport undersöker de kritiska aspekterna av infrastrukturen i Sverige som påverkar rese- och besöksnäringen....
Den har av president Emmanuel Macron beskrivits som ”250 gram magi och perfektion”. Nu blir...
Sex nya rymdturister har varit ute på en kort resa med några minuters tyngdlöshet. De...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy