lördag 13 apr, 2024

Nordens största gruppresearrangör presenterar: En äventyrlig jordenruntresa på 80 Dagar

Foto: Rolfs Flyg & Buss april skämt

Dela

Göteborg – I dag tillkännager Rolfs Flyg & Buss, ledande inom upplevelseresor, lanseringen av sin mest ambitiösa produkt hittills – en jordenruntresa på 80 dagar. Inspirerad av Jules Vernes klassiska roman erbjuder detta unika paket resenärerna en chans att uppleva världen som aldrig förr, kombinerat med lyx, äventyr, och en oöverträffad kulturell mättnad.

Denna episka resa tar våra äventyrare till över 20 länder på sex kontinenter, från de livliga metropolerna i Asien till de frodiga landskapen i Sydamerika, via historiska underverk i Europa och antika civilisationers skatter i Afrika. Resenärerna kommer att uppleva en blandning av natursköna tågresor, lyxiga kryssningar, privata flygturer och till och med varmluftsballongfärder, allt noggrant utformat för att skapa en oförglömlig upplevelse.

”Vi är otroligt stolta över att kunna erbjuda denna jordenruntresa, en resa som inte bara följer fotspåren av Phileas Fogg utan också går utöver det, genom att erbjuda upplevelser som är både autentiska och hållbara”, säger Emanuel Karlsson, VD, Rolfs Flyg & Buss. ”Detta är vår mest ambitiösa resa hittills och vi har sett till att varje detalj är perfekt för att våra resenärer ska få en upplevelse som varar ett liv.”

Varje etapp av resan har valts ut med omsorg för att inkludera några av världens mest ikoniska sevärdheter, samt dolda pärlor som erbjuder en djupare förståelse och uppskattning av de kulturer och samhällen som besöks. Resenärerna kommer att bo i handplockade boenden som representerar det bästa inom lokal gästfrihet, från 5-stjärniga hotell till exklusiva lodger och boutiquehotell.

Denna unika resa är begränsad till ett exklusivt antal platser för att säkerställa en personlig och intim upplevelse för alla resenärer. Den första avfärden är planerad till 23/1-2025, med ytterligare resor planerade under året.

Inom kort presenteras mer information om jordenruntresan på 80 dagar, inklusive fullständig reseplan och bokningsdetaljer.

För att delta på resan krävs det två doser vaccin av LirpaLirpa.

Dela

Relaterade inlägg

Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...
Dulles flygplats i Washington borde döpas om till Donald Trump. Detta tycker republikaner som nu...
Det på många håll trivsamma påskvädret väntas nu förbytas i snöoväder. SMHI hade sedan tidigare utfärdat en gul...
Pennor, filtar och bestick från Air Force One är hett eftertraktade souvenirer bland dem som...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy