lördag 13 apr, 2024

Norwegian ingår samarbete med Allianz Travel

Dela

Foto:norwegian

Norwegian har i samarbete med Allianz Travel utformat en reseförsäkring för bolagets resenärer och deras behov. Norwegian erbjuder nu avbeställningsskydd och reseförsäkring som gäller under hela resan.

− En bra reseförsäkring är viktig och ger resenärerna extra trygghet. Jag är därför glad att vi i samarbete med Allianz Travel nu kan erbjuda våra kunder full reseförsäkring, säger Magnus Thome Maursund, Executive Vice President for Networking, Pricing and Planning på Norwegian.

Norwegian har tidigare erbjudit avbeställningsskydd som täcker sjukdom före resa. Det nya avtalet med Allianz innebär att kunderna nu kan välja en försäkring som täcker hela resan. Den nya reseförsäkringen, som kunderna kan välja att lägga till i sin bokning, inkluderar försäkring för sjukdom på resan, akuta medicinska behov, förlorat, skadat eller stulet bagage och täckning av reseförsäkringar.

De senaste åren har nya behov dykt upp och den försäkring Allianz nu erbjuder Norwegians kunder omfattar även diagnoser relaterade till pandemier.

Allianz reseförsäkring är för närvarande tillgänglig för kunder i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Polen, Tyskland och Nederländerna.

Dela

Relaterade inlägg

Det amerikanska flygbolaget Delta Air Lines redovisar ett oväntat starkt resultat för årets första kvartal....
Tyska Lufthansa ställer in sina avgångar till och från Irans huvudstad Teheran under torsdagen, med...
Finnair lägger till fler avgångar per vecka till Japan och öppnar en ny rutt till...
Flygbolaget SAS skjuter upp räntebetalningar på totalt drygt 400 miljoner kronor som förfaller i slutet...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy