måndag 20 maj, 2024

Nya misstankar mot springnotegäng

Foto:Atmosfär

Dela

De fyra personerna som anklagas för den uppmärksammade springnotan från en Malmökrog på juldagen har omhäktats – och misstänks för fler brott.

”De häktas även för tre andra brott”, säger åklagare Henrik Nordquist. De fyra personerna, två män och två kvinnor i åldern 31 till 43 år, omhäktades på torsdagen misstänkta för grovt bedrägeri efter att de på juldagen lämnade en krog i Malmö utan att betala notan på drygt 82.000 kronor. Totalt var cirka 35 personer med i sällskapet som bara reste sig och lämnade restaurangen i flera taxibilar.

Men det grova bedrägeriet är inte det enda brott som kvartetten anklagas för.

Åklagare Henrik Nordquist berättar för TT att de fyra personerna numera även är häktade för tre andra grova bedrägeribrott.

Vid två tillfällen ska personerna ha handlat möbler för totalt mer än 400 000 kronor utan att betala fakturan, först på ett varuhus i Malmö och sedan i Mölndal. Och vid ett tillfälle ska de ha checkat in på ett spa utan att betala för sig.

”Alla fyra förnekar brott”, säger Henrik Nordquist.

Källa:TT-DI.SE

Dela

Relaterade inlägg

Den har av president Emmanuel Macron beskrivits som ”250 gram magi och perfektion”. Nu blir...
Sex nya rymdturister har varit ute på en kort resa med några minuters tyngdlöshet. De...
Därför utökar researrangören nu sitt vinterprogram med ytterligare en destination i Afrika: Gambia! - Sedan pandemin har...
Maldiverna är en ledande global aktör inom hållbarhet på den internationella scenen som världens lägst...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy