onsdag 24 apr, 2024

Omans turistråd väljer United Spirit Nordic som nordisk representant

Dela

mans turistråd, Oman Ministry of Heritage and Tourism, har inlett ett samarbete med PR- och marknadsföringsbyrån United Spirit Nordic, som framöver hanterar turistrådets PR-, marknadsföring- och representationsaktiviteter i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Fokus ligger på att öka kunskapen om Omans många olika möjligheter och reseupplevelser.

Omans nationella turistråd, Oman Ministry of Heritage and Tourism, har precis utsett PR- och marknadsföringsbyrån United Spirit Nordic till sin nordiska representant i Sverige och de övriga nordiska länderna. United Spirit Nordic ska hantera turistrådets PR-, marknadsförings- och representationsaktiviteter på den nordiska marknaden – med fokus på att öka kunskapen om Omans omfattande utbud som resemål.

United Spirit Nordic ska arbeta för att lyfta fram Oman, som fortfarande är oupptäckt av många, som en säker och allsidig destination året runt. Oman lockar, under sultan Haitham bin Tariq Al Saids regering, besökare med sitt rika kulturarv, städer med spännande historia, imponerande natur, många friluftsmöjligheter och kilometerlånga sandstränder.

Dela

Relaterade inlägg

I april slog dörrarna upp för Göteborgs nya upplevelsecenter, World of Volvo. Teknisk innovation, ikoniska...
Nu står det klart att Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg blir Årets museum 2024. Priset delas...
Till sommaren lanserar FlixBus två nya linjer till Arlanda flygplats med dagliga avgångar mellan Stockholm...
Kroatien satsar allt mer på cykelturism med fler leder. Från 2024 täcks hela ön Mljet...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy