måndag 20 maj, 2024

Petter Stordalen tilldelas utmärkelsen Hall of Fame

Dela

Utmärkelsen Visitas Hall of Fame tilldelas Petter Stordalen, grundare och ägare av Nordic Choice Hotels. Priset får han bland annat för sitt entreprenörskap och engagemang i hållbarhet.

Har förändrat den skandinaviska hotellnäringen

Petter Stordalen har förändrat den skandinaviska hotellnäringen i grunden under de dryga 20 år som gått sedan han köpte sitt första hotell. Hans mångåriga och framgångsrika karriär inom besöksnäringen har han sedan lång tid kombinerat med ett stort engagemang för hållbarhet. För bland annat detta fick Petter Stordalen motta besöksnäringens finaste utmärkelse Visitas Hall of Fame på en gala igår.

”Jag är otroligt stolt och tacksam över att bli invald i Visitas Hall of Fame. Det är inte bara den finaste utmärkelsen inom svensk besöksnäring. Det är också ett kvitto på att det arbete alla inom Nordic Choice Hotels gör verkligen bidrar till besöksnäringen och inspirerar branschen. Jag delar därför glädjen över framgången med alla 16 500 medarbetare på Nordic Choice. Detta vore inte möjligt utan dem.”säger Petter Stordalen.

Visitas Hall of Fame delas ut årligen och tilldelas en person som har eller har haft ett mångårigt engagemang som företagsledare inom någon av besöksnäringens branscher. En annan viktig aspekt är att personen har gjort en exceptionell och bestående insats för besöksnäringen.

Dela

Relaterade inlägg

Den har av president Emmanuel Macron beskrivits som ”250 gram magi och perfektion”. Nu blir...
Sex nya rymdturister har varit ute på en kort resa med några minuters tyngdlöshet. De...
Därför utökar researrangören nu sitt vinterprogram med ytterligare en destination i Afrika: Gambia! - Sedan pandemin har...
Maldiverna är en ledande global aktör inom hållbarhet på den internationella scenen som världens lägst...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy