torsdag 23 maj, 2024

Plantours utser AVIAREPS till försäljnings- och marknadsföringsrepresentant i de nordiska länderna

Foto: Plantours

Dela

VIAREPS ska marknadsföra flod- och havskryssningsrederiet Plantours i Norden och Benelux

Plantours utser AVIAREPS, världens ledande internationella företag inom representation, marknadsföring och kommunikation, till försäljnings- och marknadsföringsrepresentant i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Belgien, Luxemburg och Nederländerna.

Från och med 1 a april kommer AVIAREPS hjälpa Plantours med ökad lokal närvaro I Norden med, försäljnings- och marknadsföringsåtgärder, marknadsanalyser, representation på olika evenemang, omfattande pressaktiviteter och regelbunden rapportering samt allmänt stöd till Plantours.

Plantours är ett tyskt företag som erbjuder högkvalitativa flod- och havskryssningar, och deras flotta består för närvarande av sex flodkryssningsfartyg som reser genom hela Europa och MS Hamburg, ett havsfartyg som erbjuder kryssningar över hela världen, som historiskt har vänt sig till den Tysktalande marknaden. Plantours erbjuder kompetent, personlig service till alla sina kunder, vilket har lett till hög kundnöjdhet under deras 35 år lång historia. Utnämning av AVIAREPS säkerställer att Plantours kan bredda sin verksamhet till marknaderna i Norden och Benelux.

Oliver Steuber, VD på Plantours: ”AVIAREPS kommer att vara avgörande för Plantours expansion till Benelux och de nordiska marknaderna och vi är övertygade om att AVIAREPS kan utnyttja sin breda erfarenhet för att ge oss ett bra stöd. Med AVIAREPS kan Plantours växa ytterligare och erbjuda ännu fler kunder vår enastående personliga service och pålitliga kryssningar med en atmosfär av små fartyg.”

Thomas Drechsler, COO Turism på AVIAREPS: ”Vi känner oss mycket hedrade över att ha utsetts till representationsbyrå för Plantours i Benelux och Norden. Vår starka närvaro på dessa marknader möjliggör en samordnad och lokal försäljnings- och marknadsföringsstrategi för att öka produktkännedomen bland resebranschen och därmed slutkonsumenternas bokningar.”

Om Plantours

Plantours är en av de mest erfarna operatörerna av flod- och havskryssningar. Det Hamburg-baserade företaget har vunnit flera utmärkelser för sin enastående verksamhet bortom massturism till havs och driver Tysklands minsta kryssningsfartyg, MS ”Hamburg”, med stor framgång. Dessa världsomspännande kryssningar med expeditionskaraktär kompletteras av ett ständigt växande utbud av flodkryssningar i Tyskland och många europeiska länder.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Reslusten är hög bland svenskarna och 55 procent uppger att de kommer resa utomlands på...
Denna rapport undersöker de kritiska aspekterna av infrastrukturen i Sverige som påverkar rese- och besöksnäringen....
Den har av president Emmanuel Macron beskrivits som ”250 gram magi och perfektion”. Nu blir...
Sex nya rymdturister har varit ute på en kort resa med några minuters tyngdlöshet. De...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy