måndag 17 jun, 2024

Quality Hotel Arlanda XPO tillsätter ny Hotelldirektör

Dela

Hanna Ringdahl

Den 11 september startar Hanna Ringdahl som Hotelldirektör för hotellet. Hanna har en gedigen bakgrund inom hotellbranschen och kommer med omfattande erfarenhet från olika ledande befattningar inom Strawberry (fd Nordic Choice Hotels).

Hanna Ringdahl inledde sin karriär på Clarion Hotel Gillet 2010, där hon började i receptionen och gjorde en imponerande resa inom koncernen. Hennes senaste roll var som Operation Manager på Quality Hotel Arlanda XPO, vilket gör henne bekant med hotellet och dess dynamik. Dessförinnan var hon hotellchef för Quality Hotel Friends och hon har även tjänstgjort som hotelldirektör för Comfort Hotel Norrköping i samband med att hotellet öppnade.

– Hanna är en värdefull kraft inom vår organisation och hennes bevisade förmåga att leda och inspirera har varit avgörande för hotellets framgång. Hennes engagemang för gästupplevelsen och hennes förmåga att driva affärsstrategier är en förebild för vårt team. Vi ser med spänning fram emot att se hennes ledarskap fortsätta att forma Quality Hotel Arlanda XPO’s framtid, säger Susanna Ståhl, driftsdirektör för Quality Hotel Sverige.

Med en passion för gästfrihet och en stark kommersiell inriktning har Hanna Ringdahl visat sig vara en driven ledare med en energifylld inställning. Hennes karriär har varit mångfacetterad och inkluderar även erfarenhet från andra framstående hotell i Stockholm, såsom Clarion Hotel Stockholm, där hon har utvecklat djup insikt i branschens olika aspekter.

– Jag är stolt och ödmjuk inför rollen som Hotelldirektör på Quality Hotel Arlanda XPO och ser verkligen fram emot att vara en del av den spännande resan att utveckla detta fantastiska hotell och vårt magiska team. Med den potential som hotellet och området har, är jag övertygad om att vi tillsammans kommer att nå nya höjder, säger Hanna Ringdahl, tillträdande hotelldirektör på Quality Hotel Arlanda XPO.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

I BWH Hotels Awards hedras de hotell där ägare tillsammans med personal har lyckats att...
Norges nya destinationshotell, Wood Hotel Bodø, öppnade 15 maj, 2024. Såväl lokalbefolkningen som långväga besökare...
Room Republic tar tacksamt emot utmärkelsen Travellers Choice för femte året i rad. Travellers Choice...
Blique by Nobis utseddes till Årets Innovatör på Svenska Mötespriset 2024, under en galamiddag i...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy