torsdag 23 maj, 2024

Quality Hotel Arlanda XPO vinner World Travel Award 

Dela

Foto:Quality Hotel Arlanda

World Travel Awards brukar beskrivas som resebranschens Oscarsgala, som samlar nyckelpersoner, beslutsfattare, influencers och media. Evenemanget gick av stapeln för trettionde året i rad och syftar till att belöna och lyfta fram enastående insatser och aktörer.

Det prestigefyllda priset tilldelades den 29:e september i Georgien på Sheraton Batumi Hotel, vid Europe Gala Ceremony. Övriga nominerade i kategorin var Grand Hôtel Stockholm, At Six, Ystad Saltsjöbad, Scandic Continental och Görvälns Slott.

Att återigen bli utnämnt till Sveriges främsta konferenshotell vid World Travel Award och för andra året i rad är ett bevis på Quality Hotel Arlanda XPO:s oavbrutna arbete och hängivenhet när det gäller att erbjuda enastående mötes- och konferensupplevelser. Oavsett om det handlar om möten och konferenser på nationell eller internationell nivå, strävar de alltid efter att skapa den bästa möjliga upplevelsen för sina gäster.

”Vi känner oss glada och stolta över att återigen få ta emot utmärkelsen som Sveriges ledande konferenshotell för 2023 av World Travel Award. Vi ser en positiv trend att efterfrågan på att konferera hållbart vid flygplatshotellen har blivit allt mer populärt. Tack vare vårt enastående team, som kontinuerligt levererar service av högsta kvalitet, kan vi med stolthet kalla oss Sveriges främsta konferenshotell.”, säger Hanna Ringdahl, General Manager på Quality Hotel Arlanda XPO.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

De gula postlådorna ska bli färre. Före sommaren ska Postnord plocka bort 13 procent av...
Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...
Ny statistik från SCB / Tillväxtverket visar att antalet gästnätter på Sveriges campingplatser uppgick till...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy