lördag 13 apr, 2024

Radisson Blu Hotel, Uppsala firar 10 år

Dela

Radisson Blu Hotel, Uppsala firar 10-årsjubileum
Foto:Radison Blu Hotel

Det första spadtaget för Radisson Blu Hotel, Uppsala togs redan 26 april 2010 och 2 år senare stod byggnaden klar. Uppsala hade nu fått ett nytt arkitektoniskt landmärke och ett internationellt storhotell med 185 rum, sex konferenslokaler och en stor, välkomnande restaurang. Sedan dess har hotellet tagit emot tusentals gäster från hela världen och har blivit ett populärt val bland både affärs-och fritidsresenärer samt lokala Uppsalabor. 

Radisson Blu Hotel är centralt beläget intill Uppsala resecentrum och stadens alla sevärdheter. Med utmärkt gästservice, moderna faciliteter, god mat och rymliga rum har det blivit ett av Uppsalas mest välbesökta hotell. Hotellet är en del av Winn Hotel Group som äger, driver och utvecklar hotell runt om i Sverige.

– Tiden flyger fram och 10 år känns som igår, Winn satte med Radisson Blu Uppsala en ny nivå på Uppsala som hotellstad. Både Uppsalaborna och tillresande gillade vad vi skapade och produkten håller mycket väl än idag. Förutom snygg och tidlös design står hotellet för personlighet, engagemang, glädje och affärsmässighet som är våra fantastiska medarbetares ledord, säger Anders Junger, VD på Winn Hotel Group.

Ann-Sophie Myrefelt har varit hotelldirektör på Radisson Blu Hotel, Uppsala sedan start och har tillsammans med sitt team format hotellet till den blomstrande verksamhet det är idag. Hon ser tillbaka på de senaste tio åren med stor glädje och stolthet. 

– Vårt internationella varumärke & välkända gästservice i kombination med läget i Uppsala är alla delar i vårt framgångsrecept. Vi har skapat minnen & upplevelser under dessa 10 år, och ser fram emot att bidra till många fler, både för Uppsalaborna och långväga gäster, säger Ann-Sophie Myrefelt, hotelldirektör på Radisson Blu Hotel, Uppsala. Nu vill jag fira denna milstolpe tillsammans med alla fantastiska kollegor, våra kunder, gäster och samarbetspartners, för utan dem hade vi inte varit där vi är idag.

Den 25 maj firar Radisson Blu Hotel, Uppsala sitt 10-årsjubileum och festen är öppen för alla som vill vara med. 

Dela

Relaterade inlägg

Högbo Brukshotell & Spa utanför Gävle har genomgått en omfattande renovering och öppnar den 1 juni upp...
Det klart att Jacy'z kammar hem vinsten som Sveriges ledande affärshotell i den internationella tävlingen...
Scandic öppnar sitt första hotell i Nürnberg, Bayerns näst största storstadsområde. Öppningen är ett viktigt...
Petter Stordalens Strawberry och fastighetsinvesteraren Slättö presenterar ett nytt samarbete med fokus på strategiska platser,...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy