torsdag 23 maj, 2024

Ramundberget stärker ledningsgruppen med två nyckelrekryteringar

Dela

Foto:Ramundberget

Fjälldestinationen Ramundberget har gjort två strategiska rekryteringar som ytterligare kommer att stärka ledningsgruppen och bidra till destinationens fortsatta utveckling. Måns Johnsson har tillträtt som försäljnings- och marknadsföringschef, medan Ozan Sen har utsetts till Food & Beverage Manager.

Måns Johnsson tillträdde sin nya tjänst som försäljnings- och marknadsföringschef den 2 oktober 2023. Måns kommer senast från Salesforce där han tillbringade12 år och ansvarade för affärsområdet Alliances & Channels i norra Europa. Innan sin tid på Salesforce var han Business Unit Director på Dun & Bradstreet. 

– Med Måns breda och internationella erfarenhet inom försäljning, affärsutveckling och marknadsföring är vi övertygade om att han kommer att vara en värdefull tillgång för Ramundberget och vår strävan att erbjuda än mer skidglädje samt möjliggöra äventyrsdrömmar i en unik fjällmiljö för våra gäster, säger Martin Letzter, VD för Ramundberget.

– Jag ser fram emot att få vara med och locka hit nya, såväl som gamla gäster, för att få uppleva denna anrika fjälldestination med ett komplett utbud av friluftsliv och aktiviteter för hela familjen, vinter som sommar. I vinter introduceras en rad nya upplevelser och arrangemang för såväl vuxna som unga, såsom fyra nya skiroutes, förbättrad offpist samt tävlingar och event för våra gäster, vilket ska bli kul att arbeta med, säger Måns Johnsson, försäljnings- och marknadsföringschef.

Ozan Sen, som samtidigt har utsetts till Food & Beverage Manager, blir helhetsansvarig för fem av Ramundbergets sex restauranger, samt innehar konceptansvar för den sjätte som driftas av en lokal samarbetspartner. Ramundbergets breda restaurangutbud återfinns såväl uppe på högfjället som nere i dalen. Här finns allt ifrån gott fjällfika och våfflor, rejäla luncher till härliga flerrättersmiddagar att avnjuta. Till dessa restauranger hör Mor Britas på hotell Fjällgården, Grytan kök & bar vid Fjällgårdstorget, prisbelönta Restaurang Tusen som är ett av Sveriges 24 arkitektoniska landmärken, Ösjöstugan ute på kalfjället samt Mickelinas café. Utöver dessa finns Lanthandeln pizza och delikatesser i bykärnan. Ozan kommer senast som hotelldirektör inom Sleepingfox Hotel Group, där han drev ett Best Western-hotell i Linköping.

– Att vi driver majoriteten restauranger i egen regi gör att vi kan visa vår spets till en bred publik, något som är otroligt roligt, spännande och utmanande. Det som lockade mig med att börja jobba med restaurangerna i Ramundberget är att det är lite av den sista utposten innan naturen tar vid. Något jag gärna vill att våra gäster även känner av i vår matlagning tillsammans med vår vurm för lokalproducerat, närodlat och hållbarhet. Vår ambition på lång sikt är att skapa en attraktionskraft som sätter Ramundberget på matkartan och genom detta skapa ett mervärde inte bara för oss, utan för hela regionen, säger Ozan Sen, Food & Beverage Manager.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Reslusten är hög bland svenskarna och 55 procent uppger att de kommer resa utomlands på...
Denna rapport undersöker de kritiska aspekterna av infrastrukturen i Sverige som påverkar rese- och besöksnäringen....
Den har av president Emmanuel Macron beskrivits som ”250 gram magi och perfektion”. Nu blir...
Sex nya rymdturister har varit ute på en kort resa med några minuters tyngdlöshet. De...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy