lördag 13 apr, 2024

Ryanair lanserar fyra nya linjer inför sommarsäsongen 2024

Foto:Ryanair

Dela

Det irländska flygbolaget Ryanair lanserar fyra nya linjer inför sommaren 2024 från Stockholm Arlanda Airport respektive Göteborg Landvetter Airport.

Ryanair expanderar sitt utbud av linjer på både Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport inför sommarprogrammet 2024 och lanserar fyra nya direktlinjer till destinationer i Europa. Från Stockholm Arlanda kommer man att trafikera Vilnius i Litauen samt den populära grekiska ön Rhodos. Från Göteborg Landvetter kommer Ryanair att trafikera Bryssel i Belgien samt Rom, Italiens vackra huvudstad. 

– Det är mycket glädjande att Ryanair nu expanderar sitt utbud på våra flygplatser. Swedavias främsta mål är att underlätta för människor att träffas, oavsett om det är för affärer, fritid eller för att besöka familj och vänner och Ryanair med sitt omfattande nätverk spelar en viktig roll i detta, säger Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och försäljning på Swedavia. Ryanairs satsning visar på att det finns både ett stort förtroende och intresse för den svenska flygresemarknaden, och de är en betydelsefull partner i att knyta samman Sverige med väletablerade marknader i Europa, säger hon. 

Med start den 31mars 2024 kommer Ryanair att trafikera sträckan Stockholm Arlanda (ARN) – Vilnius (VNO) två gånger i veckan och Stockholm Arlanda (ARN) – Rhodos (RHO) två gånger i veckan med start den 2 april 2024.

Med start den 31 mars 2024 kommer Ryanair att trafikera sträckan Göteborg Landvetter (GOT) – Rom (FCO) tre gånger i veckan och Göteborg Landvetter (GOT) – Bryssel (CRL) två gånger i veckan. 

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Nu har restaurangen La Girafe by Pontus Frithiof öppnat på flygplatsen. Restaurangen, som tar avstamp...
Lumiwings har beslutat att lägga ner flyglinjen till Tuzla i Bosnien och Hercegovina.  Stockholm Skavsta Airport...
Alperna har länge varit ett mecka för svenska sportlovsfirare. Men skidorterna kämpar för sin överlevnad...
Universal Epic Universe, som planeras att öppna under 2025. Det imponerande Epic Universe kommer att...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy