måndag 24 jun, 2024

SAS utökar linjeutbudet och lanserar två nya direktlinjer till Tivat och Pärnu från Arlanda 

Dela

Foto:sas

I slutet av juni lanserar de nu en ny sommarlinje till Estlands största semesterort Pärnu, samt en linje till kuststaden Tivat i sydvästra Montenegro. 

Under högsommaren erbjuder SAS direkttrafik mellan Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Pärnu Airport (EPU)i sju veckor under sommarsäsongen.  

Direktlinjen mellan Stockholm Arlanda (ARN) – Tivat Airport (TIV) kommer att trafikeras 12 avgångar med start i slutet av juni. 

Flygbolaget har sedan tidigare annonserat att de under våren börjar flyga direkt till den polska huvudstaden Warszawa. Direktlinjen mellan Stockholm Arlanda (ARN) – Warszawa Chopin (WAW) kommer att trafikeras sex dagar i veckan med start i början av maj. 

Som också kommunicerats tidigare kommer man i början av juni för första gången kunna flyga direkt mellan Sverige och Kanada, då SAS lanserar SAS en ny direktlinje till Toronto från Stockholm Arlanda. Rutten Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Toronto Pearson International Airport (YYZ) kommer att trafikeras fyra avgångar per vecka med det helt nya flygplanet Airbus 321LR. 

Resenärer som flyger med SAS kan frivilligt välja att köpa biobränsle och därmed bidra till att minska klimatpåverkande koldioxidutsläpp med upp till 80 procent. Som en del av SAS omställningsarbete har flygbolaget också valt att koldioxidkompensera alla flygbiljetter där ett EuroBonus-nummer angetts vid bokningen. Flygplanstypen A321LR som kommer att trafikera sträckan mellan Stockholm och Toronto är en del av SAS pågående förnyelse av flygplansflottan och kommer att minska klimatpåverkande utsläpp i jämförelse med tidigare generationer av liknande flygplan.

Dela

Relaterade inlägg

Under fredagen väcks åtal för de fyra personer som är brottsmisstänkta efter den omtalade springnotan...
Sedan mitten av maj plågas delar av norra Indien av en värmebölja, med temperaturer på...
Gotlandsbolaget, noterat på Nasdaq First North, redovisar ett justerat rörelseresultat på -66,7 miljoner kronor (-62,9)...
De gula postlådorna ska bli färre. Före sommaren ska Postnord plocka bort 13 procent av...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy