torsdag 20 jun, 2024

Scandorama introducerar Georgien och Armenien

Dela

Foto:scandorarma

I år kan du uppleva dessa två oupptäckta pärlor tillsammans med Scandorama som introducerar en åtta dagars rundresa i 2018 års program.

När tidskriften National Geographic skulle utse de bästa resmålen 2018 hamnade Georgiens huvudstad Tbilisi på tredjeplats. Tbilisi är kanske i dagsläget en stad du inte hört särskilt mycket om, men som vi med all säkerhet kan garantera att du kommer göra. Tbilisi är även utgångspunkten för Scandoramas nya rundresa till Georgien och Armenien. En nyhet som väckt stort intresse bland resenärerna.

– Georgien och Armenien fascinerar, säger Jeanette Larsson, marknadsansvarig på Scandorama. Det finns något spännande, något oupptäckt med dessa länder som lockar. Allt fler vill ha en innehållsrik semester och våra resenärer har visat ett jättestort intresse. På den första avresan i maj finns bara ett fåtal platser kvar, tillägger hon.

Dela

Relaterade inlägg

Sverige sprakar av musikaliska upplevelser när internationella världsstjärnor, hyllade musikaler, traditionsenliga spelmansstämmor och folkliga festivaler...
Möjligheten till fritid, nöjen och sociala aktiviteter är betydligt sämre för arbetare jämfört med tjänstemän....
Undvik sommarbedragarna – checklista för att minska risken för bluffakturor I takt med att sommarsäsongen inleds,...
Aviareps meddelar att Visit Estonia förlänger sitt samarbete med Aviareps som B2B-representant för Estland i...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy