onsdag 29 maj, 2024

Scandorama presenterar 2024 års resor

Foto. Scandorama

Dela

Foto. Scandorama

I programmet presenteras över 100 upplevelserika resor inom Europa samt fri direktanslutning.

I det fullmatade programmet finns över 100 olika resor – allt från upplevelserika rundresor till avkopplande flodkryssningar, myllrande storstäder, weekendresor, vinresor och vandringsresor. Sedan mitten av december har alla resor legat uppe till försäljning på Scandoramas hemsida och bokningstrycket har varit högt. Här finns många storsäljare redan, bland annat den populära rundresan Nordkap med Lofoten, en storslagen bussresa med vidunderliga naturscenerier. Eller Amarone, Barolo & Chianti, en underbar bussresa för livsnjutare och vinintresserade i Italiens klassiska vindistrikt.

-Allt fler resenärer vill fylla sin semester med upplevelser istället för bara sol och bad. Att skapa resor där upplevelserna står i centrum är något som vi på Scandorama varit experter på i 44 år, säger Torbjörn Lehman, kontorschef hos Scandorama. Våra resenärer uppskattar att få en bekväm paketresa där de kan njuta av själva semesterupplevelsen till 100 procent, medan våra fantastiska Scandoramaguider tar hand om allt det praktiska.

I programmet finns flera olika flodkryssningar. Att spendera semestern på en flodkryssning har blivit oerhört populärt bland Scandoramas resenärer och 2024 har vi flodkryssningar på Rhen, Main, Saar, Mosel, Donau, Douro, Seine eller Rhône. Alltid med helpension ombord.

-På en flodkryssning får du en perfekt kombination av avkoppling och upplevelser säger Torbjörn. Från kryssningsfartyget njuter du av vackra vyer när båten sakta glider fram och längs vägen blir det flera stopp i trevliga städer och på utflyktsmål.

Nyhet för 2023 var att vi har fri direktanslutning från 37 orter till/från Malmö. Börja din resa redan i tex Kalmar, Jönköping eller Göteborg kostnadsfritt. Detta fortsätter vi med under 2024. Dessutom har vi inkluderat de flesta utflykterna i resans pris.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Gotlandsbolaget, noterat på Nasdaq First North, redovisar ett justerat rörelseresultat på -66,7 miljoner kronor (-62,9)...
De gula postlådorna ska bli färre. Före sommaren ska Postnord plocka bort 13 procent av...
Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy