måndag 27 maj, 2024

Swedish Workshop 2024: Svenska deltagare vittnar om enormt intresse

Foto. Visit sweden

Dela

Nu bekräftar svenska deltagare, svenska destinationer och svensk besöksnäring, om det stora, internationella intresset för kommande Swedish Workshop i slutet av april, band annat Visit Umeå:

”Jag har aldrig, under mina år som jag deltagit på Swedish Workshop, upplevt att sådant starkt intresse från researrangörerna. Bokningen inför workshopdagen hann knappt öppna så blev våra tider fullbokade! Det känns fantastiskt roligt!” säger Erja Back, Visit Umeå som på Swedish Workshop representerar Bothnian Costal Route.

Tidigare har Visit Sweden berättat hur man tvingats tacka nej till fler amerikanska researrangörer att delta på Swedish Workshop i Södertälje, på grund av det stora intresset för Sverige som destination och Visit Swedens evenemang. Det finns helt enkelt inte plats.”Visit Swedens uppdrag är ju att öka det internationella intresset för Sverige som turistland genom att marknadsföra Sveriges utbud för turister och vi ser tydligt hur intresset för att upptäcka och uppleva Sverige ökar”, säger Visit Swedens vd Susanne Andersson.”Samtidigt ser vi hur konkurrensen om turisterna som intresserar sig för Norden hårdnar och hur tillgängligheten till Sverige från utlandet ännu inte riktigt återhämtat sig till motsvarande som innan pandemin”, säger Susanne.Visit Sweden har arrangerat Swedish Workshop regelbundet sedan 1984 och denna gång arrangeras evenemanget i Södertälje i slutet av april. Det är en mötesplats för kvalitetssäkrade internationella researrangörer och aktörer från svensk besöksnäring och svenska destinationer. Förhoppningen är att skapa relationer som leder till affärer och besökare till Sverige. Evenemanget är fullbokat.”Södertälje är taggade inför att stå värdar för Swedish Workshop 2024. Vi ser verkligen fram emot att visa upp del av vår besöksnäring för alla deltagare. Så roligt att intresset för Sverige som destination är stort, vi har redan fått massvis med mötesförfrågningar och bokningar på visningsresorna. Tillsammans med Visit Sweden och alla fantastiska destinationer kommer vi att skapa ett toppenevent”, säger Karolina Zander, destinationsutvecklare, Södertälje kommun.Swedish Workshop anordnas alltid i samarbete med en eller flera regionala aktörer inom turistnäringen, regionala turismorganisationer och destinationsbolag. Denna gång tillsammans med kommunala Destination Södertälje.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Den försvagade kronan gör Sverige till ett billigt resmål för turister från länder med starkare...
Norge stänger gränsen för ryska turister och nu ska bara ryska medborgare med "särskilda anledningar"...
Många turister besökte Stockholm i samband med Taylor Swifts konserter. Det syntes inte minst på...
Crown and Champa Resorts (CCR) utökar sin närvaro i lyxsegmentet med sin senaste renovering, Veligandu...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy