fredag 12 apr, 2024

Thailand lättar på covidregler för turister

Dela

Resenärer kommer snart inte behöva registrera sig inför resor till Thailand. Och väl på plats kommer man inte behöva gå omkring i munskydd.

Antalet covidfall i landet blir allt färre och regeringen har beslutat att häva restriktioner som gällt för människor som kommer från utlandet.

Munskydd har varit ett obligatorium i det offentliga sedan mitten av förra året, då deltavarianten av coronaviruset spreds i snabb takt. Framöver kommer det att rekommenderas på platser där många människor är i omlopp.

Från och med den 1 juli kommer inresande inte längre behöva registrera sig hos de thailändska myndigheterna med bevis på vaccinering och sjukförsäkring. Däremot kommer man att behöva visa ett vaccinbevis eller låta testa sig vid ankomst.

Mer än tre fjärdedelar av Thailands befolkning har fått två vaccinsprutor. Drygt 40 procent har fått även en tredje dos.

Källa:TT-DI.SE

Dela

Relaterade inlägg

Nu bekräftar svenska deltagare, svenska destinationer och svensk besöksnäring, om det stora, internationella intresset för...
Sembo har lanserat en ny typ av AI-assistent som ger skräddarsydda förslag på resor, transport...
Efter fem år i Intoit Travel Group och med en fantastisk tillväxt där man mer...
VIAREPS ska marknadsföra flod- och havskryssningsrederiet Plantours i Norden och Benelux Plantours utser AVIAREPS, världens ledande...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy