tisdag 16 apr, 2024

Thailand lättar på inreserestriktionerna

Dela

Khao Lak
Khao Lak

Nu blir det enklare för svenskarna att resa till Thailand, från och med 1 maj tog Thailand bort testkrav före avresa och vid ankomst för vaccinerade besökare meddelar Thailändska turistbyrån.

Thailändska turistbyrån har meddelat att Thailand avskaffar sina så kallade Test & Go- och Sandbox-system från 1 maj, vilket gör att turister lättare kommer in i landet. Vaccinerade resenärer kan komma in i Thailand utan test. Ovaccinerade eller ej fullvaccinerade resenärer, som lämnat in ett negativt PCR-test inom 72 timmar före avresa, kan resa in i Thailand på samma villkor som fullt vaccinerade resenärer. Det nationella registreringssystemet, The Thailand Pass, kommer att finnas kvar i en mer förenklad version än tidigare. TUI välkomnar de positiva nyheterna.

Att Thailand lättar på inreserestriktioner är något som vi och våra kunder har väntat på. Thailand ett av svenskarnas favoritresmål, framför allt under vinterhalvåret. Vi tror att den här nyheten kommer leda till att många bokar sin resa till nästa vinter redan nu. Säger Adam Györki, kommunikationschef på TUI.

Dela

Relaterade inlägg

Ytterligare en person är misstänkt för inblandning i den omtalade springnotan i Malmö i julas. Fyra...
Den 20 oktober går den tjugonde upplagan av Palma Marathon Mallorca av stapeln, i år...
Nu bekräftar svenska deltagare, svenska destinationer och svensk besöksnäring, om det stora, internationella intresset för...
Sembo har lanserat en ny typ av AI-assistent som ger skräddarsydda förslag på resor, transport...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy