lördag 20 apr, 2024

TUI återlanserar direktcharter till Dominikanska republiken

Foto:TUI

Dela

TUI lanserar på nytt direktflyg till Dominikanska republiken från Stockholm-Arlanda. Totalt handlar det om sju avgångar som trafikeras med TUIfly Nordics Dreamliner. TUI blir därmed enda reseaktör med direktflyg till den karibiska ön från Sverige.

Dominikanska republiken i Västindien med sina palmkantade sandstränder är ett omtyckt resmål bland nordbor. Med start den 19 december återupptar reseaktören direktcharter till Punta Cana från Stockholm. Flygtiden med TUIs Boeing 787-8 Dreamliner, som även erbjuder Premiumklass, är 10 timmar. Från Punta Cana är det även möjligt att nå Bayahibe, Juan Dolio och Santo Domingo med transfer. I dagsläget erbjuder TUI paketresor med reguljärflyg och flexibel reslängd till ön och kommer även göra det fortsättningsvis, med flygförbindelser till såväl Punta Cana som Puerto Plata.

– Utöver de fantastiska stränderna och ett tropiskt klimat erbjuder Dominikanska republiken också ett stort utbud av högkvalitativa hotell som passar alla plånböcker. Servicen håller en hög nivå, vilket vi vet är viktigt för våra skandinaviska resenärer som vill känna att de får värde för pengarna på semestern, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI.

Inför vintern 2024/2025 introducerar TUI även två nya hotell i sitt utbud på Dominikanska republiken: Hodelpa Nicolas de Ovando (5T) och HM Bavaro Beach (4T).

Karibiska rytmer och spektakulära korallrev
Dominikanska republiken är känt för sitt turkosskimrande hav som har en medeltemperatur på cirka 26–28 °C. Men för den som besöker ön är det oundvikligt att missa den medryckande dansmusiken merengue och bachata som hörs överallt – på stränderna, barerna, butikerna och i taxibilarna. Ön har även vackra korallrev som är perfekta för den som vill ägna sig åt snorkling eller dykning på sin semester. Huvudstaden Santo Domingo, Karibiens äldsta stad, är väl värd ett besök för sina kyrkor och palats från spanjorernas första tid i Nya världen.

Om TUIs direktcharter till Dominikanska republiken

  • Sju avgångar till Punta Cana från Stockholm-Arlanda mellan den 19 december 2024 och 27 mars 2025.
  • Trafikeras med TUIfly Nordic Dreamliner. Flygtid är 10 timmar. Premiumklass är möjligt som tillval.

Dela

Relaterade inlägg

Massiva översvämningar har drabbat den annars torra staden Dubai. På tolv timmar föll lika mycket regn...
Ytterligare en person är misstänkt för inblandning i den omtalade springnotan i Malmö i julas. Fyra...
Den 20 oktober går den tjugonde upplagan av Palma Marathon Mallorca av stapeln, i år...
Nu bekräftar svenska deltagare, svenska destinationer och svensk besöksnäring, om det stora, internationella intresset för...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy