onsdag 19 jun, 2024

TUI Cruises annonserar namnet på deras åttonde fartyg: Mein Schiff Relax

Dela

Foto: Mein Schiff

Det åttonde fartyget i Mein Schiff- flottan, det första i InTUItion-klassen, lovar sina gäster välbefinnande på nya sätt. Fartyget kommer att erbjuda både erfarna och nya kryssningsgäster en ännu mer mångsidig resa genom olika kulinariska och avslappningsområden ombord. Det första av de två fartygstillskotten till flottan, är för närvarande under konstruktion vid varvet Fincantieri i Monfalcone, Italien. Fartyget kommer erbjuda gästerna nya och ännu fler möjligheter att dra sig tillbaka till flera olika oaser för avkoppling och kulinarisk njutning.

Foto: Mein Schiff

”Genom kommunikation på olika mediaplattformar blev det klart hur viktigt namnet på detta fartyg är för våra gäster. Detta fartyg är också mycket speciellt för oss – det representerar utvecklingen av allt vi har stått för med Mein Schiff -flottans nybyggen i nästan tio år”, säger Wybcke Meier, CEO för TUI Cruises. ”Därför har vi noggrant övervägt utvecklingen av fartyget – tillsammans med alla nya möjligheter för våra gäster. För TUI Cruises är det nu klart att det nya tillskottet till flottan bara kan ha ett namn: Mein Schiff Relax. Det är precis vad det första fartyget i InTUItion-klassen symboliserar – en helt ny upplevelse av välbefinnande.”

Foto: Mein Schiff
Foto: Mein Schiff
Foto: Mein Schiff
Foto: Mein Schiff

Övrig information om Mein Schiff Relax:

· Mein Schiff Relax erbjuder mer än 85 procent balkonghytter.

· Helt nytt: 10 enkelhytter med balkong, plus 9 utsides samt 7 insideshytter för singel resenärer

· Mein Schiff Relax – har öppnat upp för bokning och de första tillgängliga resorna går i Medelhavet under våren 2025 med avgångar från Palma Mallorca (första avresan den 16 Mars 2025).

*Jungfru- och dopkryssningen går ännu inte att boka.

Om Mein Schiff®:

Mein Schiff® är en flotta kryssningsfartyg och ett varumärke för TUI Cruises, en joint venture mellan TUI Group och Royal Caribbean Cruises Ltd. TUI Cruises, med säte i Hamburg, Tyskland, grundades 2008 och har fokuserat på den tyskspråkiga kryssningsmarknaden.

Mein Schiff®-flottan består av flera moderna kryssningsfartyg som erbjuder premiumsemesterupplevelser med välbefinnande i åtanke. Fartygen har moderna faciliteter och ett brett utbud av aktiviteter och underhållning för att tillgodose olika intressen och åldersgrupper. De åtta fartygen erbjuder olika rutter runt om i världen. Från Medelhavet, Karibien, Asien, Persiskaviken, Norden till Kanarieöarna. Miljömedvetet hållbarhetsarbete är fast förankrat i TUI Cruises företagsvärderingar.

Illustration (planeringsstadium): Copyright: TUI Cruises Observera: Data och beskrivningar kan variera eftersom fartyget för närvarande är under konstruktion.

Upplev välbefinnande på nya sätt, lovar det senaste tillskottet i flottan.

Enligt Press Meddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Strömma Turism & Sjöfart presenterar sin första elektriskt drivna sightseeingbåt, som börjar trafikera Stockholms vatten...
Sveriges första och en av Europas första elanslutningsanläggningar för kryssningsfartyg har passerat en viktig milstolpe...
Nu återgår Tallink Silja Lines fartyg Baltic Princess till sin populära rutt mellan Stockholm och...
I april i år fick Malmö ännu en förbindelse till kontinenten när Finnlines Finnfellow inledde...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy