onsdag 24 apr, 2024

TUI lanserar semesterresor till rymden

Foto: TUI april skämt

Dela

Nu tar TUI resande till nya höjder – bokstavligt talat. Från och med den 1 april 2025 lanserar reseaktören semesterresor till rymden. TUI har sett ett växande intresse för rymdturism och vill med lanseringen göra morgondagens äventyrsresor tillgängliga för gemene man.

Har du drömt om att någon dag få uppleva månen och tyngdlöshetens magi på riktigt? Från och med april nästa år är det möjligt. Som en del av TUIs strategi att bredda produktportföljen och erbjuda Allt som en resa kan vara, lanserar reseaktören nu rymdresor. Precis som TUIs övriga semesterresor går rymdäventyren att skräddarsy för varje resenärs behov – från gruppresor och soloäventyr till romantiska parresor.

– De senaste åren har vi breddat vårt utbud kraftigt genom att lansera hundratals nya destinationer, cityresor, skidresor, träningsresor och möjligheten att boka endast hotell. Genom att erbjuda semesterresor till rymden tar vi nu nästa steg och bevisar att bara fantasin sätter gränser för vad en resa kan vara, säger Dian Martinez Valencia, kommunikationsansvarig på TUI.

Vid lanseringen kommer TUI att erbjuda resor till destinationerna Månen, Venus och Mars. Det är möjligt att välja mellan olika boende- och måltidsalternativ, inklusive All Inclusive-paket. De exklusiva resorna är bokningsbara från och med våren 2025. Antalet avgångar är obegränsade och styrs av efterfrågan. Avreseort och avresedatum schemaläggs efter bokningstillfället.

För mer information och bokning, besök www.tui.se/resor/space.

Om TUIs nya resmål i rymden:

  • Månen – På bekvämt avstånd är månen perfekt för dig som vill komma i väg på en minisemester. Upplev tyngdlöshetens magi när du utforskar månens yta, och få chansen att sätta dina egna fotspår på en plats långt bortom det vardagliga. Här bor du på storslagna rymdhotell med fantastisk panoramautsikt över jorden.
  • Venus – Visste du att Venus är den allra varmaste planeten i solsystemet? Temperaturen ligger i genomsnitt på 460 grader och risken för nederbörd är noll. Med andra ord, en oförglömlig solupplevelse som du inte hittar någon annanstans i rymden. Slappna av vid de skimrande syra-sjöarna, där du kan flyta viktlöst och släppa vardagens bekymmer. Glöm inte solskyddet.
  • Mars – En resa till Mars gör sig bäst under månaden med samma namn. TUI rekommenderar att vandra upp för Mars största vulkan, Olympus Mons, för att uppleva en unik soluppgång. På grund av Olympus Mons höga höjd är soluppgången där verkligen spektakulär.

Dela

Relaterade inlägg

I april slog dörrarna upp för Göteborgs nya upplevelsecenter, World of Volvo. Teknisk innovation, ikoniska...
Nu står det klart att Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg blir Årets museum 2024. Priset delas...
Till sommaren lanserar FlixBus två nya linjer till Arlanda flygplats med dagliga avgångar mellan Stockholm...
Kroatien satsar allt mer på cykelturism med fler leder. Från 2024 täcks hela ön Mljet...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy