måndag 17 jun, 2024

TUI lanserar Silent Yoga-resor till Kap Verde

Dela

Källa:TUI

I februari 2024 arrangerar TUI en yoga- och meditationsresa till Kap Verde tillsammans med yogaprofilen Emilia Löf Karlsson. Resan, som går under namnet Soulful traveling, bygger på yogaformen Silent Yoga Sweden – ett koncept där deltagarna guidas genom yogapasset med trådlösa hörlurar.

Det ledande resebolaget TUI erbjuder flera olika typer av tränings- och hälsoresor – från löpning och bootcamp till golf och swimrun. En av årets starkaste resetrender är resor med fokus på inre hälsa med inslag av yoga och mindfulness. För att möta denna trend lanserar TUI träningskonceptet Soulful traveling, med yoga, meditation och avkoppling i fokus. På denna veckolånga resa får deltagarna stanna upp, känna in och skapa medvetenhet samtidigt som de avnjuter sol, bad och fin gemenskap. Soulful traveling, bygger på filosofin att en resa börjar redan vid bokningstillfället, och deltagaren får ett paket med guidade meditationer att genomföra innan, under och efter resan. Allt för att skapa en själslig upplevelse som håller i sig länge.

Den första resan går till vackra Boavista på Kap Verde i februari 2024 och genomförs tillsammans med yogaprofilen och hälsoinspiratören Emilia Löf Karlsson, även känd som Namaste by Emilia. Emilia är en av de mest välkända yogalärarna i Sverige och erbjuder så kallad Silent Yoga Sweden, där varje deltagare får ett par trådlösa hörlurar för en mer personligt guidad och intim yogaupplevelse. Under hela resan guidar Emilia deltagarna genom mjuk daglig yoga, underbara lättsamma meditationer, hälsosam mat och workshops där deltagarna lär sig att balansera, utveckla och njuta av livet på bästa sätt.

– Aktiviteter under semestern är en växande trend bland svenskarna och under det gångna året har vi tagit fram flera nya tränings- och hälsoresor. En viktig faktor när vi sätter ihop våra träningsresor är att matcha dem med rätt resmål och hotell. Under vår Soulful traveling-resa står avkoppling i fokus och det är därför ingen slump att vi valt just lugna Boavista på Kap Verde, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI.

– Att få skapa ett unikt resekoncept där vi förbereder resenärerna innan resan, tar hand om dem på plats, och sedan fortsätter guida dem till ett bättre välbefinnande efter resan har varit en dröm för mig länge, säger Emilia Löf Karlsson, grundare av Namaste by Emilia.

Enligt Pressmeddelande

Dela

Relaterade inlägg

Aviareps meddelar att Visit Estonia förlänger sitt samarbete med Aviareps som B2B-representant för Estland i...
Värmeböljan i Grekland har lett till ytterligare dödsfall och försvinnanden. På söndagen hittades en amerikansk man...
En ny undersökning visar att hälften av svenska folket upplever trängsel vid populära svenska semesterdestinationer....
Flera svenska stränder och hamnar prisas av organisationen Blå flagg. I år kommer flaggan att...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy