söndag 23 jun, 2024

TUI ska lansera paketresor till Alperna

Dela

TUI ska lansera paketresor till Alperna
Foto:TUI

TUI breddar sitt utbud kraftigt och lanserar skidresor till alperna. Oavsett om du är nybörjare eller om du söker nya utmaningar kan du hitta den perfekta skidsemestern här. TUI kommer att lansera klassiska och moderna skidorter som Val Thorens, Chamonix, Cervinia, St Anton och många fler. Först ut är resor till franska och italienska alperna sedan kommer resor till Österrike att lanseras och därefter rullas ytterligare nyheter ut under året. Resorna kommer att finnas bokningsbara senare under sommaren.

Skidsemester med TUI inkluderar alltid flyg, boende och transfer. Till en början kommer över tio destinationer och mer än trettio hotell att finnas bokningsbara för de nordiska kunderna.

Vi kan se att det finns en stor efterfrågan på skidsemestrar till Alperna och det här är ett naturligt nästa steg för oss. Med denna lansering breddar vi vår portfölj kraftigt och våra kunder kan nu boka alla typer av semesterresor hos oss, säger Tommy Serban, Kommersiell Direktör på TUI.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Under fredagen väcks åtal för de fyra personer som är brottsmisstänkta efter den omtalade springnotan...
Sedan mitten av maj plågas delar av norra Indien av en värmebölja, med temperaturer på...
Gotlandsbolaget, noterat på Nasdaq First North, redovisar ett justerat rörelseresultat på -66,7 miljoner kronor (-62,9)...
De gula postlådorna ska bli färre. Före sommaren ska Postnord plocka bort 13 procent av...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy