söndag 19 maj, 2024

Viking Line gör fler resor till Höga Kusten

Dela

Viking Line fortsätter att utöka sin satsning på kryssningar till Höga Kusten.
Foto: Höga kusten

Viking Line lanserar sitt kryssningsutbud för 2022 – och hela åtta gånger anlöper Viking Line till Härnösand och Höga Kusten. Redan den 17 april startar säsongen med en påskkryssning. Därefter blir det två turer i maj, en i juni och sedan avslutas säsongen med fyra kryssningar på tema kräftfest i september. 

– Att Viking Line utökat antalet turer och kör under en längre period ligger helt i linje med vår strategi för att visa upp Höga Kusten under fler säsonger, säger Mia Karlsson, VD Höga Kusten Destinationsutveckling.


Efter två år av olika restriktioner är längtan efter nära och trygga upplevelser större än någonsin. I och med det utökar Viking Line utbudet av destinationskryssningar inför 2022 och först ut är en påskkryssning till Höga Kusten med Viking Cinderella. 

– Det är så roligt att vi får hälsa Viking Line och dess resenärer välkomna till Härnösand även 2022. Att bolaget väljer att återvända och utöka utbudet visar att intresset för Härnösand och Höga Kusten håller i sig, säger Andreas Sjölander, kommunstyrelsens ordförande (S).

Dela

Relaterade inlägg

Levererades av Tallink Grupps fartyg Superfast IX, som för närvarande heter Atlantic Vision, åter till...
Torghatten har vunnit sitt första färjekontakt i Sverige. Torghatten ska köra linjen Koster-Strömstad, från december...
Finnlines VD Tom Pippingsköld kommenterar delårsrapporten: "Årets första kvartal var utmanande men Finnlines lyckades navigera sig...
En man i 35-årsåldern som jobbar på ett kryssningsfartyg greps i tisdags i Alaska, anklagad...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy