måndag 22 apr, 2024

Vinterpremiären fortsätter hos SkiStar: Sälen öppnar 2 december och Åre 8 december

Dela

Foto:Skistar

Åregästerna får dessutom äntligen ta den efterlängtade premiärturen i nya Stjärnliften. Sveriges två största skidorter, med fantastisk och varierande skidåkning för alla, är därmed redo för vintern. 

-Äntligen har vi haft kyla under en längre period som gör att snöproduktionen kommit igång ordentligt, samtidigt som vi också fått en hel del natursnö. Våra eminenta snöläggare och pistmaskinsförare jobbar intensivt med att säkerställa att vi kan erbjuda bra alpin skidåkning till öppningshelgen, som faktiskt sammanfaller med samma helg som föregående år, trots årets milda höst. Vi är superladdade att dra igång vintersäsongen för alla hitresta gäster och bybor, säger Tomas Berg, destinationschef för SkiStar Sälen. 

Exakta liftar och nedfarter som öppnar hos SkiStar Sälen den 2 december uppdateras under ”Väder & Backar i Sälen” på skistar.com i början på nästa vecka. Den 2-4 december genomförs även skidtestarhelgen i Lindvallen, Sälen. 

Den 8 december öppnar skidåkningen i Åre. Dessutom planeras även för Åres skidtestarhelg den 9-11 december. Mer detaljerad information kommer att finnas innan öppningen under ”Väder & Backar i Åre” på skistar.com 

Enligt pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Den 20 april, slog Lisebergsparken upp portarna för den 101:a sommarsäsongen och bjöd in gäster...
Massiva översvämningar har drabbat den annars torra staden Dubai. På tolv timmar föll lika mycket regn...
Ytterligare en person är misstänkt för inblandning i den omtalade springnotan i Malmö i julas. Fyra...
Den 20 oktober går den tjugonde upplagan av Palma Marathon Mallorca av stapeln, i år...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy