tisdag 16 jul, 2024

Vinterpremiären fortsätter hos SkiStar: Sälen öppnar 2 december och Åre 8 december

Dela

Foto:Skistar

Åregästerna får dessutom äntligen ta den efterlängtade premiärturen i nya Stjärnliften. Sveriges två största skidorter, med fantastisk och varierande skidåkning för alla, är därmed redo för vintern. 

-Äntligen har vi haft kyla under en längre period som gör att snöproduktionen kommit igång ordentligt, samtidigt som vi också fått en hel del natursnö. Våra eminenta snöläggare och pistmaskinsförare jobbar intensivt med att säkerställa att vi kan erbjuda bra alpin skidåkning till öppningshelgen, som faktiskt sammanfaller med samma helg som föregående år, trots årets milda höst. Vi är superladdade att dra igång vintersäsongen för alla hitresta gäster och bybor, säger Tomas Berg, destinationschef för SkiStar Sälen. 

Exakta liftar och nedfarter som öppnar hos SkiStar Sälen den 2 december uppdateras under ”Väder & Backar i Sälen” på skistar.com i början på nästa vecka. Den 2-4 december genomförs även skidtestarhelgen i Lindvallen, Sälen. 

Den 8 december öppnar skidåkningen i Åre. Dessutom planeras även för Åres skidtestarhelg den 9-11 december. Mer detaljerad information kommer att finnas innan öppningen under ”Väder & Backar i Åre” på skistar.com 

Enligt pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Det är viktigt att du förbereder dig inför din resa. Säkerställ att du har en...
Efter den varmaste vintern och tidigaste värmevågen som registrerats varnar grekiska myndigheter för risk för...
Utrikesdepartementet skärper sin reseavrådan för Algeriet på grund av förändringar i säkerhetsläget. Avrådan gäller för alla...
Hotellkoncernen Strawberry tar över namnet på nationalarenan i Solna efter att ha slutit ett långsiktigt...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy