lördag 13 apr, 2024

Vy Bus4You utökar trafiken till och från Arlanda flygplats i sommar

Dela

Foto:Vy Bus4You

Från och med den 27 juni utökar Vy Bus4You antalet avgångar till och från Arlanda flygplats. Utökningen sker i samband med att hållplatsen läggs till på ytterligare en linje vilket innebär förbättrade förbindelser mellan Arlanda flygplats – Norrköping, Linköping och Jönköping.

Den växande efterfrågan på resor fortsätter och en aktör som snabbt växlar upp inför sommaren är Vy Bus4You. När bussbolaget idag presenterar sin nya sommartidtabell är det tabell som bland annat rymmer extra förstärkt trafik till och från Arlanda flygplats på två av bussbolagets linjer. 

– I vår sommartidtabell har vi utökat med ännu fler avgångar till och från Arlanda flygplats, det känns väldigt bra. Speciellt eftersom utökningen gäller för två av våra linjer, både Oslo-Stockholm/Arlanda flygplats där vi idag redan trafikerar med flera turer, men även för linjen Göteborg-Stockholm där hållplatsen blir ett nytillskott i sig. Vi ser fram emot att kunna erbjuda ännu bättre förbindelser för den som vill resa till Arlanda flygplats från framförallt Norrköping, Linköping och Jönköping, säger Elvir Rascic, försäljningschef Vy Buss, kommersiella avdelning.

Linjeinformation: 

I dagsläget trafikerar Vy Bus4You till och från Arlanda flygplats dagligen på linjerna Oslo-Stockholm/Arlanda flygplats, med stopp i bland annat Karlstad, Örebro och Västerås, samt Eskilstuna-Arlanda flygplats. 

I den nya sommartidtabellen presenterar Vy Bus4You bland annat 6–8 avgångar per dag från Linköping till Arlanda flygplats. På samma linje trafikerar Vy Bus4You även destinationerna Göteborg – Landvetter flygplats – Borås – Jönköping – Mjölby –  Norrköping – Stockholm.

Dela

Relaterade inlägg

Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...
Dulles flygplats i Washington borde döpas om till Donald Trump. Detta tycker republikaner som nu...
Det på många håll trivsamma påskvädret väntas nu förbytas i snöoväder. SMHI hade sedan tidigare utfärdat en gul...
Pennor, filtar och bestick från Air Force One är hett eftertraktade souvenirer bland dem som...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy