måndag 17 jun, 2024

Aerospace Almedalen 29 juni

Dela

Foto:Aerospace Almedalen

Den 29:e juni är det återigen dags för Aerospace Almedalen med intressanta diskussioner och debatter om flygets och rymdens möjligheter, förutsättningar och utmaningar.

Årets tema är – Sektorns bidrag till ett grönare, säkrare, friare och mer konkurrenskraftigt samhälle.

Varmt välkommen till Aerospace Almedalen 2023! ✈️🚀

Länk till programmet 29 juni

Aerospace Almedalen är arenan för flyg och rymd under Almedalsveckan. Välkommen att följa med på vår resa. Det blir en dag fylld av seminarier och samtal om flygets klimat omställning, utvecklingen av vårt luftrum, vätgas, rymden, luftförsvaret, förutsättningarna för våra små och medelstora företag och mycket mer. Ni kommer att möta representanter från regering och riksdag, svenska myndigheter, flygplatser, intresseorganisationer och indstri.

Det svenska flyget ska bli klimatneutralt till 2045. Flyget är även ett svenskt nationellt säkerhetsintresse och rymden spelar en allt större roll i dagens samhälle. Hur ser flygets och rymdens möjligheter, förutsättningar och utmaningar ut?

Utökad information om evenemanget:

Välkomna till Aerospace Almedalen. En heldag fylld av seminarier med samtal och debatt om flygets klimatomställning, utvecklingen av luftrummet, det framtida luftförsvaret, rymden och förutsättningarna för våra internationellt konkurrenskraftiga företag, stora som små. Årets tema är ”Så bidrar sektorn till ett grönare, säkrare, friare och mer konkurrenskraftigt samhälle

Vi som arrangerar Aerospace Almedalen värdesätter det personliga mötet och hoppas verkligen att vi ses igen i Visby för att fortsätta diskussionerna som lyfter flyg- och rymd-Sverige.

Vårt program visas nedan och samtliga programpunkter finns inlagda i Almedalskalendariet.
https://www.almedalsveckan.info/program  Sök på Aerospace

Aerospace Almedalen hittar du på Strandvägen 4, vid Wisby Strands veranda.

Dela

Relaterade inlägg

Under fredagen väcks åtal för de fyra personer som är brottsmisstänkta efter den omtalade springnotan...
Sedan mitten av maj plågas delar av norra Indien av en värmebölja, med temperaturer på...
Gotlandsbolaget, noterat på Nasdaq First North, redovisar ett justerat rörelseresultat på -66,7 miljoner kronor (-62,9)...
De gula postlådorna ska bli färre. Före sommaren ska Postnord plocka bort 13 procent av...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy