tisdag 16 apr, 2024

Anders Sköld blir ny hotelldirektör på Clarion Hotel Post 

Dela

För att fortsätta överträffa gästernas förväntningar och vidareutveckla hotellets erbjudande kliver Anders Sköld in i rollen som Hotelldirektör och VD. 

Anders är född och uppvuxen i Göteborg och har en stark förankring i destinationen. 

Han kommer närmast från rollen som hotelldirektör för Clarions nya satsning Clarion Hotel The Pier på Lindholmen som är ett av Europas snabbast växande innovationskluster. 

  • Det känns extra kul att få välkomna Anders in i rollen som hotelldirektör till Clarion Hotel Post. Med sin kombination av hotelldrift, kommersiella skicklighet och erfarenhet av Göteborg som destination kommer han tillsammans med team Post fortsätta befästa Clarion Hotel Post på Göteborgs hotellkarta, säger Miri Sumiq Driftsdirektör Clarion Hotel Sverige.

Anders har haft olika ledande roller inom Göteborgs näringsliv som till exempel Turistchef inom Göteborg & Co. Han har utöver det lång erfarenhet från tidigare roller inom Nordic Choice Hotels bland annat som hotelldirektör och VD för Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen och Kommersiell Direktör för Quality Hotel Göteborg.

  • Clarion Hotel Post är ett av Sveriges mest attraktiva hotell och mötesanläggning, en ikonisk byggnad och mötesplats för göteborgaren såväl som den internationella gästen. Med min erfarenheter från besöksnäringen, ledande positioner inom näringslivet och Nordic Choice ser jag och mitt team fram mot att få vara med att fortsätta utveckla Clarion Hotel Posts erbjudande och även i framtiden överträffa våra gästers förväntningar, säger Anders Sköld, tillträdande VD.

Anders tillträder i januari 2023 som ny hotelldirektör för Clarion Hotel Post i Göteborg. Rekrytering av efterträdaren till Clarion Hotel The Pier påbörjas omgående.

Dela

Relaterade inlägg

Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...
Dulles flygplats i Washington borde döpas om till Donald Trump. Detta tycker republikaner som nu...
Det på många håll trivsamma påskvädret väntas nu förbytas i snöoväder. SMHI hade sedan tidigare utfärdat en gul...
Pennor, filtar och bestick från Air Force One är hett eftertraktade souvenirer bland dem som...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy