fredag 14 jun, 2024

Anna Rosang blir som ny Chief Commercial Officer på Winn Hotel Group 

Dela

Foto:WinnHotelGroup

Winn en nyckelrekrytering till koncernledningen och anställer Anna Rosang som ny Chief Commercial Officer.

– Anna Rosangs gedigna erfarenhet av digital affärsutveckling, varumärken och försäljning i kombination med Winns förmåga att driva hotell är en förutsättning för att vi ska nå vårt mål om att dubbla omsättningen inom fem år, säger Anders Junger, VD och Koncernchef för Winn Hotel Group.

Ett multi-brand bolag med 11 hotell
Winn Hotel Group driver 11 hotell i Sverige, både under egna varumärken som destinationshotellen Bjertorp Slott, Såstaholm och Högbo Brukshotell, eller i samarbete med andra hotellkedjor som Strawberry och Radisson Hotel Group. Fram till 2030 genomförs renoveringar på flera av de egna hotellen och flera nya anläggningar planerar att byggas.

– Vi gillar att investera i ekonomiskt utmanande tider. Målet är att omsätta dubbelt så mycket, 1,4 miljarder kronor, innan 2030. Inom de fem närmsta åren ska Winn därför investera 800 miljoner kronor, där hälften går till att renovera, bygga ut och bygga spa på befintliga hotell samt hälften till att bygga flera nya destinationshotell på attraktiva lägen, säger Anders Junger, VD och Koncernchef för Winn Hotel Group.

Parallellt bygger hotellkoncernen upp en ny kommersiell funktion som ska säkra att satsningarna blir framgångsrika, bland annat genom att utveckla den digitala försäljningen. Övergripande ansvarig för det nya kommersiella teamet är Anna Rosang som tillträdde rollen som Chief Commercial Officer i mitten av januari. Anna Rosang kommer senast från Telge Energi där hon i rollen som marknadschef drev digitalisering. Dessförinnan var hon digitalchef på Filmstaden och utvecklade den digitala kundupplevelsen som inbegrep försäljning, apputveckling och lojalitetsprogram.

– Att jobba med digitalisering av hotellbranschen är som att komma hem ­– det är ett drömjobb. Jag har mycket att bidra med och ambitiösa mål om starka resultat. Förutom digitalisering och e-handel brinner jag för varumärken och försäljning, säger Anna Rosang, Chief Commercial Officer för Winn Hotel Group.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Skavsta stärker organisationen med Brett Weihart som ny vd för Stockholm Skavsta Airport och Daniel...
Anna Nergårdh har valts till ny ordförande för Friluftsfrämjandets riksstyrelse. Anna tar över efter Erik...
Martin Erkenborn, vd och koncernchef för Leksand Resort AB går in som ordinarie ledamot och...
AB Operakällaren tillsätter nu Oscar Durling som ny VD. Durling har en gedigen erfarenhet av...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy