torsdag 20 jun, 2024

Anna Vikholm blir ny vice generalsekreterare för Friluftsfrämjandet

Dela

Foto:Friluftsfrämjandet

Anna Vikholm är sedan 2012 verksamhets- och utbildningschef, ett uppdrag hon fortsätter parallellt med det nya uppdraget som vice generalsekreterare.

– Att växa är roligt, men det ställer också nya krav på vår organisation. Det gör att jag vill stärka vår ledning med Anna Vikholm, som vice generalsekreterare både kommer stötta mig i det interna ledarskapet, men också företräda organisationen i externa sammanhang, säger Lars Lundström, generalsekreterare för Friluftsfrämjandet.

– Vi ser ett behov av att fler är med och leder, inspirerar och stöttar när Friluftsfrämjandet nu växer så kraftigt, både verksamhetsmässigt och i medlemsantal. Rollen som vice generalsekreterare är ett spännande förtroende som jag ser fram emot, säger Anna Vikholm.

Friluftsfrämjandet har de senaste fyra åren vuxit med nästan 20 % och utvidgat sitt utbud med bland annat naturparkour, verksamhet i hundratals skolor och förskolor och med verksamhet för barn och vuxna som väntar på asylbesked.

Dela

Relaterade inlägg

Sverige sprakar av musikaliska upplevelser när internationella världsstjärnor, hyllade musikaler, traditionsenliga spelmansstämmor och folkliga festivaler...
Möjligheten till fritid, nöjen och sociala aktiviteter är betydligt sämre för arbetare jämfört med tjänstemän....
Undvik sommarbedragarna – checklista för att minska risken för bluffakturor I takt med att sommarsäsongen inleds,...
Aviareps meddelar att Visit Estonia förlänger sitt samarbete med Aviareps som B2B-representant för Estland i...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy