måndag 17 jun, 2024

Apollo lanserar två nya direktlinjer till Förenade arabemiraten

Dela

Foto: Apollo

flyger direkt från Köpenhamn till hela tre emirat: Dubai, Abu Dhabi och Ras al Khaimah.

Apollos satsning på Förenade arabemiraten har varit en framgång under flera år och med direktflyg till Dubai varje vecka har det blivit ett av researrangörens mest populära resmål under vintermånaderna. Men Dubai är inte det enda emiratet som utmärker sig. Aktivitetsmeckat Ras al Khaimah och den kulturrika huvudstaden Abu Dhabi växer nämligen i popularitet. Därför är det ingen slump att det är just här som researrangören nu utökar sin satsning ytterligare när man lanserar två helt nya direktlinjer från Köpenhamn.

– Hittills har våra resenärer som vill uppleva Ras al Khaimah eller Abu Dhabi varit tvungna att flyga till Dubai och transporteras därifrån. Nu behöver de inte göra det, och resan förkortas dessutom med upp till två timmar. Vi vet att många av våra resenärer kommer att uppskatta detta, inte minst barnfamiljer som är en stor del av vår kundgrupp, säger Martina Krantz, pressansvarig på Apollo.

Apollos nya direktlinje från Köpenhamn till Abu Dhabi startar den 1 oktober och trafikeras i samarbete med flygbolaget Etihad Airways. Direktlinjen till Ras al Khaimah trafikeras av Atlantic Airways och har sin första flygning den 19 december.

Två unika emirat

Medan Dubai är mest känt som världsmetropolen med spektakulära rekord, är Abu Dhabi ett mecka för konst- och kulturälskare som vill ha ett lite mer avslappnat tempo. Här möts lyx, kultur och adrenalinkickar i form av underbara hotell, berömda museer och vidsträckta temaparker, och stränderna är lika vita som sevärdheterna är många.

Ras al Khaimah kan däremot beskrivas som emiratet utan glitter, som stoltserar med sin historia och natur. Här kombineras stränder med mäktiga bergskedjor som reser sig ur öknen, vilket lockar både aktiva resenärer som vill klättra, cykla, vandra och spela golf. Men också barnfamiljer som vill ha mycket semester för pengarna.

– Varje emirat har sin egen unika karaktär, vilket innebär att de också tilltalar olika målgrupper. Den gemensamma nämnaren är den oslagbara kvaliteten på allt från hotell och gastronomi till attraktioner och sevärdheter. Allt under en och samma resa. Oavsett vilket emirat du väljer är avstånden mellan dem så korta att många gör en dagsutflykt eller två till ett annat emirat, avslutar Martina Krantz, pressansvarig på Apollo.

Med Apollo kan du också boka hela kombinationsresor till Emiraten. Då tillbringar du halva semestern i Dubai och halva i antingen Abu Dhabi, Ras al Khaimah eller Ajman.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Aviareps meddelar att Visit Estonia förlänger sitt samarbete med Aviareps som B2B-representant för Estland i...
Värmeböljan i Grekland har lett till ytterligare dödsfall och försvinnanden. På söndagen hittades en amerikansk man...
En ny undersökning visar att hälften av svenska folket upplever trängsel vid populära svenska semesterdestinationer....
Flera svenska stränder och hamnar prisas av organisationen Blå flagg. I år kommer flaggan att...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy