måndag 22 apr, 2024

Cabonline Group tillkännager försäljning av sin verksamhet i Danmark

Foto:Cabonline

Dela

Bolaget har nått en överenskommelse om att sälja sin verksamhet i Danmark till det danska taxiföretaget Taxa Syd Gruppen.

Försäljningen av Taxi 4×27 i Danmark till Taxa Syd är en del av Cabonlines strategiska affärsplan för att fokusera på verksamheterna i Finland, Norge och Sverige och maximera värde för alla intressenter. Det innebär att Taxa Syd förvärvar Cabonline Danmark ApS samt Taxi 4×27 A/S och kommer att driva företagen vidare.

– Försäljning av verksamheten i Danmark är en del av vår övergripande strategi för att stärka och fokusera våra resurser på de områden där vi ser störst tillväxtpotential utifrån vår strategiska affärsplan och mervärde för våra ägare, säger Dag Kibsgaard-Petersen, VD och koncernchef för Cabonline Group.

– Försäljningen av Cabonlines verksamhet i Danmark kommer att genomföras i nära samarbeta med Taxa Syd för att säkerställa en smidig övergång för våra kunder, förare, åkare, anställda och andra intressenter, tillägger Thomas RB Petersen, Adm. Direktör Cabonline Danmark.

Taxa Syd Gruppen kommer i förvärvet ta över Cabonlines alla anställda, kontrakt och verksamheter i Danmark från och med den 29 februari 2024.

– Taxa Syd vill stärka sin position i Danmark och vill med förvärvet av Taxi 4×27 få tillgång till marknaderna i Köpenhamn och de andra städerna Taxi 4×27 har verksamhet idag, säger Tadzudin Kasami, Adm. Direktör Taxa Syd.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Den 20 april, slog Lisebergsparken upp portarna för den 101:a sommarsäsongen och bjöd in gäster...
Massiva översvämningar har drabbat den annars torra staden Dubai. På tolv timmar föll lika mycket regn...
Ytterligare en person är misstänkt för inblandning i den omtalade springnotan i Malmö i julas. Fyra...
Den 20 oktober går den tjugonde upplagan av Palma Marathon Mallorca av stapeln, i år...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy