måndag 22 apr, 2024

Catarina Halldén blir ny hotelldirektör för Quality Hotel Match

Dela

Samverkan och fokus på det lokala näringslivet när Quality Hotel Match utser ny hotelldirektör
Foto:Quality Hotel Match

Den första september öppnar Quality Hotel Match, en lysande pärla vid Vätterns kant. Hotelldirektör för det nybyggda hotellet blir Catarina Halldén, en rutinerad Jönköpingsprofil med mångårig erfarenhet. 

Nya Quality Hotel Match blir verkligen ett landmärke vid Vätterns kant med sina 18 våningar och magnifik utsikt från hotellrum, konferensrum och relaxavdelningen. Hotellet kommer bli en naturlig knytpunkt mellan det anrika Tändsticksområdet, resecentrum och stan när det öppnar. Catarina Halldén som har rekryterats till jobbet som hotelldirektör har över 20 års erfarenhet från hotellbranschen i Jönköping och driver idag Comfort Hotel Jönköping. 

– Redan när jag fick reda på att vi skulle öppna ett nytt hotell här 2018 så kände jag att yes, där vill jag vara hotelldirektör. Ett antal år och en rekryteringsprocess senare är det snart dags, och det ska bli så otroligt kul. Mitt fokus just nu handlar om att rekrytera bra personal och så snart vi öppnar ser jag fram emot att tillsammans med de andra aktörerna i området utveckla utbudet av mat och upplevelser. Vi vill vara en mötesplats för både Jönköpingsborna och besökare från andra städer så vi kan visa upp vilken fantastisk plats Jönköping är, säger Catarina Halldén, tillträdande hotelldirektör.

I bottenvåningen på hotellet, i den anrika byggnaden från slutet på 1800-talet byggs just nu Brasserie NÒR som kommer servera klassisk och okomplicerad nordisk mat med hög kvalité. På hotellet kommer det också finnas konferensrum med kapacitet för 180 personer, gym, relax och 229 hotellrum.

– Jag är så glad att Catarina vill fortsätta sin karriär på Quality Hotel Match. Hennes långa erfarenhet från branschen och kunskap om staden är precis vad som behövs när vi ska öppna ett så viktigt hotell i Jönköping. Jag är säker på att hennes energi kommer att uppskattas av personalen och gästerna som besöker hotellet, säger Susanna Ståhl, Driftsdirektör för Quality Hotel. 

Dela

Relaterade inlägg

Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...
Ny statistik från SCB / Tillväxtverket visar att antalet gästnätter på Sveriges campingplatser uppgick till...
Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy