fredag 12 apr, 2024

Daniele Gambierazzi blir ny Property Manager hos Holiday Club Åre

Dela

Daniele Gambierazzi

Daniele Gambierazzi

Holiday Club Åre öppnade 2004 och lagom till att verksamheten börjar närma sig sitt 20års jubileum utökar bolaget sin fastighetsavdelning genom att rekrytera Daniele Gambierazzi till rollen som Property Manager. Daniele har en gedigen erfarenhet från fastighetsarbete inom hotell. Erfarenheter som kommer väl till pass på dom stora ytor som Holiday Club förvaltar och utvecklar. Han kommer i sin nya roll ansvara för fastighetsfrågor inom både lägenhetsbeståndet som hotellverksamheten. Daniele tillträder sin roll den 1 september, lagom till att höstens evenemang och aktiviteter tar fart.   

  • Med över 30 000 kvm äventyrshotell och 110 andelslägenheter på stora markytor är fastighetsfrågorna en viktig del av vår verksamhet. Framför oss väntar dessutom flertalet större fastighetsprojekt och då känns det både kul och spännande att vi får ta del av Danieles kunskap och intresse för fastigheter. Genom att förstärka vårt team kommer vi ge oss själva dom bästa förutsättningar att kunna leverera kvalitativa fastighetsprojekt som också kommer gagna kundupplevelsen, säger VD Satu Andersson.
  • Att få möjlighet att kombinera ett spännande arbete med drömmen om att flytta till Åre är nästan för bra för att vara sant. Med min erfarenhet från både tekniskt arbete och fastighetsförvaltning vill jag att vi inom teamet är med och bidrar till ökad gästnöjdhet och spännande produktutveckling. Ivern att få komma att få komma på plats till hösten är stor, säger Daniele Gambierazzi tillträdande Property Manager.

Dela

Relaterade inlägg

Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...
Dulles flygplats i Washington borde döpas om till Donald Trump. Detta tycker republikaner som nu...
Det på många håll trivsamma påskvädret väntas nu förbytas i snöoväder. SMHI hade sedan tidigare utfärdat en gul...
Pennor, filtar och bestick från Air Force One är hett eftertraktade souvenirer bland dem som...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy