måndag 22 apr, 2024

David Lindquist lämnar sitt uppdrag på Flexbuss

Dela

David Lindquist lämnar sitt uppdrag på Flexbuss

David och Flexbuss Sverige AB har valt att gå skilda vägar vilket innebär att David slutar sin anställning som VD idag den 12 maj. Beslutet bygger på en gemensam överenskommelse som ser till verksamhetens bästa och en nystart inför framtida integration och tillväxt.

– David har tillsammans med kollegor utvecklat Flexbuss till vad det är idag – ett solitt, lönsamt företag med ett mycket gott renommé i branschen. Allt detta hade inte varit möjligt utan Davids stora engagemang och hårda arbete tillsammans med alla på Flexbuss och det är något som vi sätter stort värde på, säger Magnus Hedin, Styrelseordförande.

– För mig känns det nu helt rätt att kliva av mitt uppdrag som VD i samband med att Go-Ahead tar över som ny ägare. Jag har tillsammans med mina kollegor, kunder och leverantörer under många år arbetat för att ta Flexbuss dit vi är idag och i och med försäljningen ser jag det som ett naturligt avslut för mig att lämna över till våra nya ägare och ser samtidigt fram emot nya utmaningar. Jag känner mig idag väldigt stolt över det jag tillsammans med mina medarbetare, kunder och leverantörer har åstadkommit under min tid på Flexbuss. Vidare önskar jag alla på Flexbuss med partners ett stort lycka till i framtiden, säger David Lindquist. 

Martin Jacobson tar över som tf. VD. Martin har en bred erfarenhet inom branschen och arbetar idag som CFO för Flexbuss. I hans nuvarande roll ansvarar han för det strategiska kvalitetsarbetet, vilket kommer utvecklas tillsammans med den befintliga ledningsgruppen.

Dela

Relaterade inlägg

Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...
Ny statistik från SCB / Tillväxtverket visar att antalet gästnätter på Sveriges campingplatser uppgick till...
Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy