måndag 22 jul, 2024

Easyfairs utser Joachim Warnberg till interim VD

Dela

Joachim Warnberg, tillträdande VD för Easyfairs
Joachim Warnberg, tillträdande VD för Easyfair

Joakim Percival, som har varit VD på Easyfairs sedan 2020 lämnar bolaget på egen begäran och ersätts av Joachim Warnberg som interim VD med start den första september 2022. 

Joachim Warnberg, med ett förflutet som VD för Easyfairs under åren 2018-2020, återvänder till rollen samtidigt som processen att tillsätta en permanent VD pågår.

“Jag vill passa på att tacka Joakim Percival för hans tid som VD under de turbulenta pandemiåren. Joakim har förtjänstfullt lett bolaget genom en allvarlig kris och säkrat bolagets överlevnad genom effektivisering samt nödvändiga omstruktureringar. Nu fortsätter bolaget i en uppbyggnadsfas för att kunna möta våra kunders efterfrågan på säkra och effektiva mötesplatser” säger Joachim Warnberg, tillträdande VD. 

“Joachim Warnberg har efter sin tid som VD hela tiden funnits kvar i koncernen genom en rådgivvande roll och kan snabbt ta vid där jag lämnar. Joachim har en gedigen erfarenhet av tillväxt, strategi- och transformationsarbete och jag är övertygad om att han är rätt person att leda verksamheten tills dess att en lämplig efterträdare kan tillsättas” säger Joakim Percival, VD Easyfairs.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Flygplanstillverkaren Airbus aktie faller nästan 10 procent efter en sänkt vinstprognos för 2024. Airbus hänvisar...
Under fredagen väcks åtal för de fyra personer som är brottsmisstänkta efter den omtalade springnotan...
Sedan mitten av maj plågas delar av norra Indien av en värmebölja, med temperaturer på...
Gotlandsbolaget, noterat på Nasdaq First North, redovisar ett justerat rörelseresultat på -66,7 miljoner kronor (-62,9)...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy