lördag 13 apr, 2024

Ekman Hotels rekryterar Anna-Karin Larsson till försäljningschef

Dela

Patrik Ekman / Anna-Karin Larsson
Patrik Ekman / Anna-Karin Larsson

”Jag är mycket glad att kunna tillkännage rekryteringen av Anna-Karin Larsson som ny försäljningschef. Det är en nyckelrekrytering som tillför mycket värdefull kompetens och erfarenhet till vår organisation” säger Patrik Ekman.

Anna-Karin har lång och bred erfarenhet från branschen och har arbetat med försäljning mot alla segment – såväl företagskunder, Leisure, grupper som möten och events.

Anna-Karin har tidigare arbetat inom Elite Hotels of Sweden, Elite Stora Hotellet Örebro och Conventum som försäljningschef. Närmast kommer Anna-Karin från Lannalodge som VD.

” Jag ser verkligen fram emot att få arbeta på Ekman Hotels säger Anna-Karin Larsson. Det känns oerhört spännande och roligt att få vara med i utvecklingen av hotellkoncernen och jag ser fram emot att bidra till fortsatta framgångar i framtiden.

Att få möjligheten att jobba för entreprenören Patrik Ekman och hans filosofi känns som att komma hem”. Patrik Ekman ”-Service är mitt namn” och ”-Det finns bara möjligheter” säger Anna-Karin Larsson

Ekman Hotels har sedan 2018 växt till att totalt omfatta 9 olika boende och konferensanläggningar i 6 olika städer i Sverige 

· Vi är i stark tillväxt och har en plan fram till 2028, nu växlar vi upp och jag är otroligt glad att välkomna Anna-Karin in i familjen, säger Patrik Ekman, VD

Koncernen har påverkats hårt av pandemin men har gått igenom den med bravur samtidigt som koncernen fortsatt att expandera. Sommar 2022 kan sammanfattas som den bästa i koncernens historia, med höga beläggnings-siffror och stark revpar. 

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...
Dulles flygplats i Washington borde döpas om till Donald Trump. Detta tycker republikaner som nu...
Det på många håll trivsamma påskvädret väntas nu förbytas i snöoväder. SMHI hade sedan tidigare utfärdat en gul...
Pennor, filtar och bestick från Air Force One är hett eftertraktade souvenirer bland dem som...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy