onsdag 24 jul, 2024

ELISABETH HAGLUND BLIR NY STYRELSEORDFÖRANDE FÖR SKEPPARHOLMEN NACKA

Foto:Pamela Hanne

Dela

Den 1 juli tillträder Elisabeth Haglund som ny styrelseordförande för Skepparholmen Nacka, spa- och konferenshotell med naturskönt läge vid hav och sjö.

Elisabeth Haglund har lång och gedigen erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen. Hon växte upp i Ulricehamn där hennes föräldrar drev Kurhotellet och hon fick tidigt sin första erfarenhet inom hospitality. Därefter följde språkstudier och utbildningar i Frankrike, Tyskland och Schweiz.

Efter flera säsonger på Hotel Derby i Davos anställdes Elisabeth 1982 som restaurangchef på Hotel Tylösand. Här gjorde hon en framgångsrik karriär som slutligen ledde till rollen som VD, en roll hon hade i 23 år. Genom åren har Elisabeth samlat på sig omfattande erfarenhet av styrelsearbete och har för närvarande flera betydande poster. Hon är styrelseordförande i AB Tylösands Havsbad, vice ordförande i Visita samt ledamot i BFUF, Svensk Turism och HOTREC. HOTREC, även kallat Hospitality Europe, är en paraplyorganisation för hotell, restauranger och liknande näringsverksamheter i Europa.

Elisabeth har ett stort engagemang för branschen och ser fram emot att bidra med sin omfattande erfarenhet i sin nya roll.

”Jag känner mig hedrad av uppdraget som styrelseordförande för Skepparholmen och ser med glädje fram emot att vara en del av detta projekt och att leda styrelsearbetet,” säger Elisabeth.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Norrlands hotellscen har Skoogs utnämnt Sabina Jonsson till ny hotellchef för KUST Hotell & Spa,...
Skavsta stärker organisationen med Brett Weihart som ny vd för Stockholm Skavsta Airport och Daniel...
Anna Nergårdh har valts till ny ordförande för Friluftsfrämjandets riksstyrelse. Anna tar över efter Erik...
Martin Erkenborn, vd och koncernchef för Leksand Resort AB går in som ordinarie ledamot och...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy