onsdag 22 maj, 2024

Emirates signar avtal för att stödja turistnäringen till Bahamas

Dela

Emirates, har idag slutit avtal med Bahamas utrikesdepartement för att främja turismen till den karibiska ögruppen. Flygbolaget och ministeriet för turism i Bahamas ska inleda gemensamma initiativ för att öka besökstrafiken till öarna från viktiga marknader i Emirates nätverk.  

Undertecknades avtalet som ska hjälpa stödja turismen i Bahamas, vid Emirates Groups huvudkontor, av HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, styrelseordförande och verkställande direktör för Emirates Group, och HE Tony Joudi, Bahamas ambassadör i Förenade Arabemiraten och staten Qatar. Adnan Kazim, Emirates kommersiella chef, och Salem Obaidalla, Emirates vice ordförande för kommersiell verksamhet i Nord- och Sydamerika, var också närvarande vid ceremonin.   

Avtalet innebär bland annat gemensamma kampanjer för att öka turismen, utveckling av skräddarsydda resepaket genom Emirates Holidays och andra marknadsföringsaktiviteter. Se mer om bestämmelserna i avtalet här: Emirates signs pact to support visitor arrivals to The Bahamas

– Vi är glada att samarbeta med Bahamas utrikesdepartement för att stödja turistnäringen i landet. Genom våra partnerskap med United och Air Canada ser vi fram emot att spela en nyckelroll i främjandet av Bahamas som ett förstklassigt resmål. Våra globala resenärer från hela vårt nätverk kan ta del av Emirates tjänster genom våra destinationer i Nordamerika och dra nytta av förbättrade anslutningsmöjligheter och tillgång till öarna, säger HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, styrelseordförande och verkställande direktör för Emirates Group.

Enligt Pressmeddelande

Dela

Relaterade inlägg

Reslusten är hög bland svenskarna och 55 procent uppger att de kommer resa utomlands på...
Denna rapport undersöker de kritiska aspekterna av infrastrukturen i Sverige som påverkar rese- och besöksnäringen....
Den har av president Emmanuel Macron beskrivits som ”250 gram magi och perfektion”. Nu blir...
Sex nya rymdturister har varit ute på en kort resa med några minuters tyngdlöshet. De...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy