onsdag 24 apr, 2024

Emma Norelius blir ny hotelldirektör för Elite Grand Hotel i Gävle

Dela

Foto: Elite hotels

I en pampig byggnad från 1901 invid Gävleån och ett stenkast från Gävle Centralstation ligger Elite Grand Hotel. Ett anrikt hotell där unika historiska detaljer, vacker stuckatur och ståtliga valv samsas med tidlös design. Förutom 124 hotellrum, konferenslokaler och matsalar ligger här Grands Veranda – en av Gävles populäraste restauranger som kommit att bli en central mötesplats bland Gävleborna. Mycket tack vare Mikael Ericsson som efter sex år nu lämnar posten som hotelldirektör på Elite Grand Hotel för att gå vidare inom koncernen. Medan Mikael axlar rollen som regionchef för region norr inom Elite Hotels of Sweden, har arbetet med att tillsätta en ny hotelldirektör pågått. Här har man letat efter någon med en gedigen erfarenhet av att bygga hotell- och restaurangupplevelser, och som kan fortsätta utveckla Elite Grand Hotel som destination med gästnöjdhet i fokus. Nu har man alltså landat i valet av hotelldirektör och tillsatt Emma Norelius till tjänsten. 

”Vi är givetvis otroligt glada över att Emma kliver in som min efterträdare nu när jag har fått möjlighet att ta mig an ett nytt spännande uppdrag inom koncernen. Det är med varm hand och fullt förtroende som jag lämnar över till Emma”, säger Mikael Ericsson, Regionchef Norr, Elite Hotels of Sweden.

Emma kommer närmast från Clarion Hotel Winn där hon har arbetat som hotellchef. Nu har hon lämnat sina uppdrag för att med sina 15 års erfarenhet inom hotellbranschen leda arbetet framåt på anrika Elite Grand Hotel i Gävle. 

”Jag är väldigt glad och förväntansfull över att ha fått det här uppdraget att leda och driva den fortsatta utvecklingen av Gävles mest anrika hotell! En otroligt vacker fastighet som rymmer både hotellrum, konferenslokaler och matsalar i en fantastisk miljö. Mitt fokus nu är att lära känna personalen, bygga teamkänsla, sätta en gemensam målbild och skapa en arbetsplats dit alla älskar att gå till. Något jag ser som en avgörande faktor för hotellets fortsatta framgång. Jag ser mycket framemot att tillsammans med alla mina nya kollegor ta hand om Elite Grand Hotel och ge våra övernattande-, konferens- och restauranggäster en vistelse med guldkant”, berättar Emma Norelius, Hotelldirektör, Elite Grand Hotel Gävle. 

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...
Ny statistik från SCB / Tillväxtverket visar att antalet gästnätter på Sveriges campingplatser uppgick till...
Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy