måndag 24 jun, 2024

Eurowings utökar från Arlanda med ny direktlinje till Innsbruck under vintersäsongen

Dela

Foto: Swedavia
Foto: Swedavi

Lufthansagruppens lågprisbolag Eurowings har fortsatt stark tilltro till den svenska marknadens reslust och utökar med ytterligare en direktlinje från den nya basen på Stockholm Arlanda under vintern. Flygbolaget möter efterfrågan från svenska skidentusiaster och lanserar en linje till österrikiska Tyrolen. 

Eurowings fortsätter sin expansion i Sverige och på Stockholm Arlanda Airport. I samband med sommarprogrammet 2022, öppnade flygbolaget en ny bas och närmare tjugo Europalinjer som kompletterar Arlandas övriga destinationsutbud. 

I samband med vinterprogrammet adderar nu Eurowings ytterligare en direktlinje till Innsbruck, ofta refererad till som Alpernas huvudstad med närhet till skidåkning i nio olika skidsystem såsom St Anton och Ischgl i Österrike, Cortina och Dolomiterna i Italien och St Moritz i Schweiz.

Totalt erbjuder det tyska flygbolaget då totalt tolv destinationer under vintern från Stockholm Arlanda. Linjen är i dagsläget otrafikerad och Eurowings blir ensam om att flyga reguljärt på sträckan.

Mellan den 14 januari och 25 mars 2023 trafikerar Eurowings Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Innsbruck Airport (INN) med en veckovis avgång på lördagar.

Dela

Relaterade inlägg

Anhöriga till de som fallit offer i två dödliga olyckor med Boeings flygplansmodell 737 Max...
En Boeinganställd kvalitetsinspektör hävdar att den amerikanska flygplanstillverkaren felbehandlat och tappat bort hundratals defekta flygplansdelar,...
Air Canada på Stockholm Arlanda Airport med en invigningsceremoni inför de första flygningarna till Toronto...
Amerikanska luftfartsmyndigheten FAA har påbörjat en utredning om hur förfalskat titan fann sin väg in...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy