fredag 12 apr, 2024

Fredrik Jenfjord blir ny VD på Visit Blekinge AB.

Dela

Fredrik Jenfjord, ny VD på Visit Blekinge AB.
Visit Blekinge AB

Efter en omfattande rekryteringsprocess under våren har styrelsen för Visit Blekinge beslutat om ny VD. Fredrik Jenfjord, Lomma tillträder den 1 augusti som ny VD för Visit Blekinge.

Fredrik Jenfjord har lång erfarenhet av ledningsarbete med fokus på besöksnäring och destinationsutveckling bland annat inom Öresundsbrokonsortiet. Som ledare har han erfarenhet från att leda team, chefer och specialister i komplexa miljöer med många intressenter.

– Jag är jätteglad att kunna presentera Fredrik Jenfjord som ny VD. Han har en spännande bakgrund som kommer att tillföra Visit Blekinge nya perspektiv och tillsammans med styrelsen fortsätta att utveckla och stärka marknadsföringen av Blekinge, säger Elin Petersson (m), ordförande för Visit Blekinge AB.

Fredrik Jenfjord – vad ser du som största potentialen i marknadsföringsuppdraget, Visit Blekinge AB?

– Med en unik blandning av fantastiska utemiljöer, innovationskraft, akademi och närheten till Europa har Blekinge stora möjligheter att vara attraktivt för många målgrupper. Tillsammans med styrelse, kollegor, näringsliv och övriga intressenter ser jag fram emot att påbörja en resa för att ge Blekinge möjlighet att nå sin fulla potential.

Tills Fredrik är på plats i Blekinge har styrelsen utsett Lotta Johansson som tillförordnad VD. Lotta är idag projektledare på Visit Blekinge.

Dela

Relaterade inlägg

Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...
Dulles flygplats i Washington borde döpas om till Donald Trump. Detta tycker republikaner som nu...
Det på många håll trivsamma påskvädret väntas nu förbytas i snöoväder. SMHI hade sedan tidigare utfärdat en gul...
Pennor, filtar och bestick från Air Force One är hett eftertraktade souvenirer bland dem som...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy