måndag 20 maj, 2024

Hundratusentals fjällturister väntas – Skistar uppmanar personalen att vaccinera sig

Dela

Liftfållor och att personalen enbart får bo med arbetskamrater – det är några saker som Skistar tar med sig från pandemisäsongerna och in i årets vintersäsong.

De lättade restriktionerna är glädjande inför den kommande skidsäsongen, menar Skistar. Men det finns några saker som pandemin föranlett som företaget även tar med sig in i årets säsong.

– Vi blev ju väldigt snabbt mer digitala förra säsongen. Digitala incheckning, digitalt köp av skipass, möjligheterna att få skidutrustning hemkörd – det finns många positiva saker som vi tar med oss, förklarar destinationschefen Jonas Bauer.

Vissa förhållningsätt blir kvar – och uppmanar personal till vaccinering

Liftfållor i liftsystemen blir till viss del kvar och de anställda får bara bo med sina arbetskamrater. Jonas Bauer är dock noga med att understryka att företaget enbart uppmanar till vaccinering – det är inte ett krav bland de anställda.

– Känner man sig det minsta dålig så stannar man hemma. Vi fortsätter att tvätta händer, sprita där det går, så att vi hela tiden gör det på ett så bra sätt och fortsätter resan att säga att ”vi lägger den här pandemin bakom oss”.

Källa:svt.se

Dela

Relaterade inlägg

Den har av president Emmanuel Macron beskrivits som ”250 gram magi och perfektion”. Nu blir...
Sex nya rymdturister har varit ute på en kort resa med några minuters tyngdlöshet. De...
Därför utökar researrangören nu sitt vinterprogram med ytterligare en destination i Afrika: Gambia! - Sedan pandemin har...
Maldiverna är en ledande global aktör inom hållbarhet på den internationella scenen som världens lägst...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy