lördag 13 apr, 2024

Klart med ny marknadschef på Destination Jönköping

Dela

Foto Patrik Svedberg

Nu är det klart vem som blir ny marknadschef på Destination Jönköping, hon heter Hanna Vinborg och har senast arbetat som avdelningschef för kommunikationsavdelningen på Jönköping University (JU). 

Hanna Vinborg blir ny marknadschef på Destination Jönköping med start den 15 februari. 

– Jag är jätteglad och förväntansfull över att få vara med och arbeta med ett så viktigt uppdrag som att driva utvecklingen av platsvarumärket Jönköping, säger Hanna Vinborg.

Hanna kommer senast från JU där hon arbetat i nästan 15 år och har bl.a. erfarenhet av event, digital marknadsföring, kriskommunikation och ledarskap. Hanna har tidigare kommit i kontakt med Destination Jönköping genom sitt tidigare arbete, hon har alltid blivit imponerad av hur proffsigt och positivt det varit att samarbeta. Hon ser nu fram emot att påbörja sin resa att tillsammans med övriga kollegor marknadsföra Jönköping.

Dela

Relaterade inlägg

Nu bekräftar svenska deltagare, svenska destinationer och svensk besöksnäring, om det stora, internationella intresset för...
Sembo har lanserat en ny typ av AI-assistent som ger skräddarsydda förslag på resor, transport...
Efter fem år i Intoit Travel Group och med en fantastisk tillväxt där man mer...
VIAREPS ska marknadsföra flod- och havskryssningsrederiet Plantours i Norden och Benelux Plantours utser AVIAREPS, världens ledande...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy