lördag 13 apr, 2024

Lollo & Bernie är ute på efterlängtad turné genom Sverige

Dela

Lollo & Bernie är ute på efterlängtad turné genom Sverige

Just nu åker Vings populära maskotar Lollo & Bernie land och rike runt i två månader för att glädja barn på Quality hotel. Nästan hälften av kedjans 60 hotell kommer att få besök och på varje hotell väntar ett fullspäckat program med show, singalong, Mini Disco och många andra aktiviteter. ”Lollo & Bernie on tour” är ett samarbete mellan Nordic Choice Hotels och Ving som nu är inne på tredje året. 

– Vi ser en stor efterfrågan på semestermöjligheter på våra hotell och då känns det extra roligt att kunna erbjuda aktiviteter med Lollo & Bernie, något som de flesta barn bara har upplevt på hotell utomlands. Barn uppskattar många gånger de små sakerna som att få tillbringa tid och har roligt tillsammans med föräldrar och syskon, oavsett var man tillbringar semestern. Det är också precis det vi vill uppnå på våra hotell, att våra gäster ska få värdefull och rolig tid tillsammans , säger Quality Hotel Sveriges driftsdirektör Susanna Ståhl.

Lollo & Bernie kommer besöka städer från Malmö i söder till Luleå i norr och ambitionen är att träffa så många barn som möjligt. På hotellen börjar man med mingel och välkomstdrink tillsammans med Lollo & Bernie för att sedan ha ett fartfyllt dygn med olika aktiviteter innan de tar farväl när gästerna checkar ut. Familjerna väljer själva om de vill vara med på hela programmet eller utvalda delar. 

– Hela vår personalstyrka brinner för detta. Inte bara får vi möta en massa härliga gäster, vi får också vara med och skapa en upplevelserik och minnesvärd vistelse. Lollo & Bernie med sitt aktivitetsteam är också riktiga proffs. Framför allt är de skickliga på att få med barnen på de olika aktiviteterna, om det så är sång, dans eller busiga upptåg. Dessutom utvecklas aktiviteterna inför varje turné. I år är det exempelvis mer show och underhållning, vilket har visat sig mycket uppskattat av både stora och små, säger Emma Holmgren, hotel manager på Quality Hotel Friends i Stockholm.

Turnén inleddes i Göteborg på Quality Hotel Waterfront i slutet av juni och avslutas på Quality Hotel Arlanda XPO den 21 augusti. Dessutom kommer de att finnas under hela sommaren och skollov på Quality Hotel Friends i Stockholm och Quality Hotel View i Malmö och Quality Hotel The Weaver i Göteborgsområdet.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Nu bekräftar svenska deltagare, svenska destinationer och svensk besöksnäring, om det stora, internationella intresset för...
Sembo har lanserat en ny typ av AI-assistent som ger skräddarsydda förslag på resor, transport...
Efter fem år i Intoit Travel Group och med en fantastisk tillväxt där man mer...
VIAREPS ska marknadsföra flod- och havskryssningsrederiet Plantours i Norden och Benelux Plantours utser AVIAREPS, världens ledande...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy