måndag 20 maj, 2024

Malin Wahlström blir ny CFO för Stockholm Skavsta Airport

Dela

Foto: Skavsta Airport

Malin Wahlström kommer närmast från HSB Södermanland, Sveriges största bostadskooperation som planerar, finansierar, bygger och förvaltar bostäder över hela Sverige. Med sin mångåriga och breda erfarenhet inom ekonomistyrning, controlling, koncernredovisning samt affärs- och verksamhetsutveckling kommer Malin vara en möjliggörare och stor tillgång för Stockholm Skavsta Airport. 

– Stockholm Skavsta Airport har en spännande framtid. Bolagets fantastiska erbjudande och outnyttjade kapacitet tilltalar mig som har ett driv att ständigt förbättra. Jag är här för att stödja teamet, partners, kunder och företaget som helhet på vägen mot tillväxt. Att samtidigt bli en del av en framåtlutad koncern som kombinerar fastighetsutveckling med flygplatsdriften är enormt spännande. Jag ser verkligen fram emot att bidra till Stockholm Skavsta Airports utveckling, säger Malin Wahlström, blivande CFO för flygplatsen. 

Stockholm Skavsta Airport befinner sig i en spännande fas, inte minst vad gäller produktutveckling och service för resenärer och flygbolag, den nya tågstationen som kommer ligga i anslutning till flygplatsen och utvecklingen av området i kring.  

– Vi ser fram emot att få välkomna Malin till Stockholm Skavsta Airport och den viktiga rollen som vår nya CFO. Hon har en gedigen erfarenhet av ledarskap och ekonomi- och finansfrågor som jag är övertygad om kommer att bidra positivt i vår långsiktiga verksamhetsutveckling, säger Jesper Fredmark vd, Stockholm Skavsta Airport. 

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...
Ny statistik från SCB / Tillväxtverket visar att antalet gästnätter på Sveriges campingplatser uppgick till...
Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy