söndag 19 maj, 2024

Motordelar regnade ner efter flyghaveri i Italien

Dela

Foto:norwegian

Ett Norwegianplan drabbades av ett haveri efter att ha lyft från Fiumicinoflygplatsen i Rom i Italien under lördagen. Motordelar regnade ner och träffade 25 bilar och tolv hus.

Planet, en Boeing 787 på väg till Los Angeles, tvingades vända tillbaka till flygplatsen och händelserna utreds nu av italienska myndigheter, rapporterar Dagens Nyheter.

Enligt Aftonbladet , som citerar italienska medier, ska en person ha träffats av delar från planet men det finns inga uppgifter om allvarliga skador.

Norwegian  uppger att kaptenen fick indikationer på att det var fel på ena motorn kort tid efter att planet hade lyft och då valde att återvända till Rom. Flygbolaget vill inte ytterligare kommentera det inträffade med hänvisning till pågående utredning.

Källa:TT

Dela

Relaterade inlägg

Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...
Ny statistik från SCB / Tillväxtverket visar att antalet gästnätter på Sveriges campingplatser uppgick till...
Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy