onsdag 22 maj, 2024

MTR rekryterar på Järvaveckan även i år 

Foto: MTR Järva

Dela

För sjunde året i rad deltar MTR på Järvaveckan – ett forum med fokus på integration och demokratifrågor. Under Järvaveckan kommer MTR att rekrytera på plats till cirka 100 tjänster samt delta i samtal kring bland annat trygghet och vikten av ökad integration på arbetsmarknaden.

Sedan Järvaveckan 2018 har MTR genomfört snabbintervjuer på plats och anställt närmare 200 nya kollegor som ett resultat av rekryteringsinsatserna, varav cirka 40 nya medarbetare förra året. Det handlar om tjänster som till exempel tunnelbaneförare, kundservicevärdar, tågtekniker, stationsvärdar och lokalvårdare.

– Som stor arbetsgivare har vi både ansvar och möjlighet att bidra till en arbetsmarknad som är tillgänglig för fler och därmed ett mer inkluderande samhälle. Vi delar Järvaveckans övertygelse om att det krävs delaktighet och engagemang för att åstadkomma ökad inkludering. Därför är det självklart för oss att vara med även i år – för sjunde året i rad, säger Caroline Åstrand, koncernchef för MTR i Sverige.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Årets Svenskt Kvalitetsindex (SKI) är presenterad och MTRX kniper i år förstaplatsen inom persontransport. Mätningen,...
Nu finns biljetter fram till 1 september tillgängliga att köpa hos SJ. Samtidigt rullas etapp två ut...
Det hårda vintervädret slet hårt på SJs tåg och påverkade dessvärre många resenärer. På grund av...
Europaparlamentet har beslutat att stråket Oslo-Stockholm ska ingå i EU:s prioriterade järnvägsförbindelser. Oslo-Stockholm är därmed...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy